BENJAMIN KOPPEL QUARTET OG JAZZ GALLA
sommerjazzfest

BENJAMIN KOPPEL QUARTET OG JAZZ GALLA

CELEBRATING ARETHA FRANKLIN
featuring: Kaya Brüel og Marie Carmen Koppel


Sommerjazzfest på Godset

Benjamin Koppel Quartet, Jazz Galla celebrating Aretha Franklin featuring Kaya Brüel og Marie Carmen Koppel og Jazzlounge med DR. DJungle

 

Fredag den 26. august kl. 18.00 på Godset UJNFOR

Entre: Ikke medlem kr. 180, medlem af jazzklub kr. 120, unge under 25 år/ studerende kr. 60

Fællesspisning: Tapasanretning til kr. 195 (alm/veg) skal købes samtidig med online billetbestilling

 

Jazz6000 og Jazz i Trekanten er igen i år gået sammen om at holde en sprudlende sommerjazzfest på Godset, hvor der venter en forrygende aften i selskab med nogle af de største navne på den danske jazzscene samt fællesspisning.

 

Program:

Kl. 18.00 Benjamin Koppel Quartet

Kl. 19.00 Fællesspisning hvor Dr. DJungle vender stærkt krydrede plader på vinylgrillen

Kl. 20.00 Jazz Galla celebrating Aretha Franklin feat. Kaya Brüel og Marie Carmen Koppel

Kl. 21.00 Hot Jazzlounge ved Dr. DJungle

Bemærk: Hvis jazzguderne mod forventning lover regn i stride strømme, rykker hele eller dele af arrangementet indenfor på Godset.

Benjamin Koppel Quartet  

Komponist og stjernesaxofonist Benjamin Koppel har samlet nogle af de mest toneangivne danske jazzmusikere. De indleder aftenen med en koncert, der helt sikkert bliver en sand nydelsesoplevelse. De fire musikere er nemlig alle ypperlige fortolkere af den nordiske jazztradition og udgør sammen en toptunet og forrygende jazzkvartet, der med den særlige nordiske tone som omdrejningspunkt vil skabe en sanselig og lyrisk koncert, der vækker minder om skønne sommerdage. 

Line-up:

Benjamin Koppel på saxofon, Søren Bebe på klaver, Jesper Bodilsen på bas og Esben Laub Von Lillienskjold på trommer

 

 

Hyggepause med Dr. DJungle og mulighed for spisning

Det bliver forrygende funky, når den lokale pladesmed Christian Winther fra Jungle Records alias Dr. DJungle vender sine hotteste plader under aftenens fællespisning og sørger for, at vi alle kommer i jazzfeststemning inden aftens hovedkoncert, der hylder souldronningen Aretha Franklin.

Du kan samtidig med billetkøb købe en lækker sommeranretning til kr. 175.

 

 

Jazz Galla celebrating Aretha Franklin featuring Kaya Brüel og Marie Carmen Koppel

Hvis man holder fest og vil være helt sikker på et tætpakket dansegulv, er det altid en god ide at spille noget med Aretha Franklin. Det gør vi derfor under aftenens anden koncert, som er én lang hyldestkoncert til The Queen of Soul. Jazz Galla med de forrygende vokalister Kaya Brüel og Marie Carmen Koppel i front tager publikum med på en musikalsk og følelsesmæssig rutsjebanetur af de helt store, når de for fuld udblæsning leverer nogle af Aretha Franklins allerstørste klassikere som fx ”You make me feel like a natural woman”, ”Think”, ”Chain of Fools” og ”Respect”. Der venter således publikum en gåsehudsfremkaldende sommeraften, der emmer af både den dybeste inderlighed og en opløftende feststemning, når bandet og de to vokalister dykker ned i og fortolker den afdøde soldronnings store sangkatalog. På scenen får solisterne musikalsk opbakning af saxofonist og kappelmester Benjamin Koppel, der står i spidsen for et hold af fremragende og internationalt anerkendte top-jazzmusikere: stjernepianisten Søren Bebe på piano, superbassisten Jesper Bodilsen og trommetroldmanden Esben von Laub Lillienskold.

 

Jazz Galla har siden 2013 taget nogle af de allerstørste kunstneres musik under kærlig behandling, fx Stevie Wonder, Frank Sinatra og David Bowie. Nu er turen kommet til Aretha Franklin, der vel nok er den største jazzsangerinde ever. Jazz Galla celebrating Aretha Franklin vil helt sikkert sparke gang i en fest.

 

 

Line-up: 

Kaya Brüel (vokal), Marie Carmen Koppel (vokal), Benjamin Koppel (saxofon), Søren Bebe (klaver), Jesper Bodilsen (bas) og Esben Laub von Lillienskjold (trommer)

 

 

Billetter kan købes i forsalg på www.jazz6000. Her kan du også tilkøbe buffet (almindelig eller vegetar) til 195 kr. Drikkevarer bestilles ikke, men købes på koncertaftenen på Godset. Hvis du ønsker at tilkøbe tapas-anretning SKAL den bestilles samtidig med billetkøb.

 

Bemærk; Godset er KONTANTFRIT fra kl 20.00

Fra kl. 20 skal kan der udelukkende anvendes betalingskort i bar og eventuel garderobe

 

 

Dato
Friday 26. August 2022
Genre
Jazz
Koncert start
18:00
Dørene åbner
17:30
Arrangør
Jazz6000
Pladser
Siddepladser
Forsalg
190,-
Køb billet

#godsetkolding