Skagarack , Timechild, The Slowstarters
Rock på Havnen

Skagarack , Timechild, The Slowstarters

afholdes ujnfor


Godset Ujnfor topper dette år med en omgang lokal rock - under temaet "Rock på Havnen"!

Vi er stolte af at kunne sætte SKAGARACK øverst på plakaten. Bandet har dette forår været på en mindre Danmarks tour, og nu er Kolding også med. Og denne gang bliver det med stående publikum.

Vi besøg af TIMECHILD som bla. består af den lokale Bassist Daniel Bach Eriksen et fremadstormende dansk rock band, som fik stor ros da de nyligt varmede op for Thundermother på Godset.

Vi har også lokalt besøg af THE SLOWSTARTERS som bla. kom til Finalen i Royals "Tak Rock" konkurrence som blev afholdt i DR byen (Studie 2) Slowstarters kommer direkte ud af Godsets øvelokaler.

 

Vi glæder os til et gensyn med Skagarack, som jo helller ikke i Kolding er helt ukendte, i hvert fald ikke hvis man har været i nærheden af en radio eller pladespiller i de sene 80'ere eller tidlige 90'ere.

Da »I'm alone« bragede ud i æteren i 1986, kom det som en stor overraskelse for de fleste, for ingen havde hørt om danske Skagarack før.

Bandet fortæller selv:

"Vi kom nærmest direkte fra øvelokalet i Kolding, til Radiostationer over hele verden, og I'm Alone fik virkelig meget Airplay, så det virkede som om at vi, og den sang, kom på det helt rigtige tidspunkt"

Forud var der faktisk gået en periode på næsten 2 år, fra de første par sange på debutalbummet blev indspillet i København, til Albummet endelig blev færdigmixet i England. "indspilningerne foregik i perioder hvor vi kunne få Studietid, derfor tog det så lang tid.

Vi lavede undervejs under indspilningerne en kontrakt med verdens største pladeselskab Polydor International i England (i dag Universal Music), så der var fart på og der skete mange spændende ting,  f.eks var vores allerførste koncert sammen med Bon Jovi, og vi spillede i bla. England, Tyskland og Sverige, både Festivaller og Spillesteder, og herhjemme husker vi specielt Orange Scene på Roskilde Festivalen, og Skanderborg Smukfest".

I 1988 kom Album nr 2 Hungry For A Game, og den solgte faktisk endnu mere end det første Album, og igen var der travlt med masser af koncerter, Radio og TV, i  Danmark og udlandet, bla USA.

Hungry For A Game regnes af mange AOR Rock freaks, som et af de bedste der blev indspillet i 80'erne, i den genre. 

I 1990 udkom Album nr 3  A slice of Heaven. Som blev indspillet i München, og mixet i Los Angeles, på dette Album var stilen en anelse mere heavy.

www.facebook.com/skagarack
www.facebook.com/timechildofficial  
www.facebook.com/theslowstarters  

 

Koncerten afholdes udendørs bag Godset - Godset Ujnfor 

 

Bemærk; Godset er KONTANTFRIT fra kl 20.00

Fra kl. 20 skal kan der udelukkende anvendes betalingskort i bar og eventuel garderobe

Der sælges IKKE billetter i døren til denne koncert. Billetter kan kun købes i forsalg.

Forsalget sker fra www.godset.net og er åbent indtil koncertstart (hvis koncerten ikke er udsolgt inden)


Dato
Saturday 27. August 2022
Genre
Rock
Koncert start
19:00
Dørene åbner
18:00
Arrangør
Rock´In House
Pladser
Ståpladser
Forsalg
220,-
Køb billet

#godsetkolding