Nashville Nights

Nashville NightsNashville Nights er tilbage i Danmark til maj!

Nu kan du igen opleve en aften med nogle af de bedste sangskrivere på den internationale countryscene

Knapt har støvet lagt sig i Odense efter et brag af en Nashville Nights Festival, før arrangørerne og de amerikanske sangskrivere er klar til at trække i cowboystøvlerne igen. I maj ’23 tager Nashville Nights på tour rundt til 8 danske spillesteder.


”Oplevelser i særklasse” skrev Fyens Stiftstidende om den netop overståede festival. ”Nashville Nights viser igen international klasse” lød det fra GAFFA.

Nashville Nights er præcis dét: musikalske oplevelser af høj klasse. Både i festivalog turnéformat giver Nashville Nights publikum mulighed for at møde sangskrivere og sangere, der ellers aldrig er mulighed for at se på livescenen i Danmark.


Nashville Nights turneen kom for første gang til Danmark i efteråret 2020, og blev en stor succes med en række udsolgte aftener og udelt begejstring hos publikum og anmeldere. I maj ’23 vender de internationalt anerkendte sangskrivere tilbage med en række ”Writers Rounds”, hvor de præsenterer og spiller sange, de har skrevet til sig selv eller andre.

Aftenerne bygger på konceptet ’Writers Round’, som stammer fra Nashville – og det gør langt de fleste optrædende også. ’Writers Round’ er en elsket og integreret del af countryscenen i USA, hvor sangskrivere går på scenen i en intim, akustisk setting og underholder publikum og hinanden med at spille og fortælle historier om deres sange.


Succesoplevelsen efter en aften i nært selskab med levende musikere og deres fortællinger, stod klar allerede på første turné i 2020:

”publikum var med, de var på, de grinede og de græd, sammen med nogle virkelig stærke sangskrivere inden for country genren. Et hold af fantastiske mennesker, der var til stede for alt og alle, også i de tre indlagte pauser, hvor backstage områderne var mennesketomme, fordi artisterne i stedet var i salen”.


Nashville Nights koncertrækken har vokset sig lidt større for hver gang, den har været her, og siden september 2021 har den også udviklet sig til en festival over en hel weekend i Odense i september, Nashville Nights International Songwriters Festival. Men den årlige forårstour rundt i Danmark fortsætter og i maj ’23 får publikum igen mulighed for at høre sange – mange indspillet af store stjerner – leveret af de sangskrivere, som oprindeligt skrev dem.

Dato
fredag 2. juni 2023
Genre
Songwriter
Koncert start
21:00
Dørene åbner
20:00
Arrangør
Rock´ In House
Pladser
Siddepladser
Forsalg
175,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej