To Wake you

To Wake you

feat. Karoline Hausted & Mark Davis


Musikerparret Karoline Hausted (DK) og Mark Davis (US) turnerer sammen under navnet To Wake You og præsenterer sange fra deres seneste EP "Beauty in the Smallest Things". Sammen spiller de sange fra deres soloudgivelser, samt løfter sløret for helt nye kompositioner skrevet på de seneste års rejser og retræter i USA, Irland og Danmark.

 

Det bemærkelsesværdige samarbejde mellem danske Karoline Hausted og amerikanske Mark Davis begyndte tilbage i 2002, da de to skrev en sang sammen på et sangskriverophold på Samsø i Danmark. Først otte år senere fandt de hinanden igen og denne gang stod stjernerne helt rigtigt til at skabe et liv sammen – men også til at skabe musik med enkel skønhed og elegant, lyrisk poesi.

 

Mens der er kontrast mellem de to - det forventede feminine / maskuline samspil, Hausteds umiskendelige skandinaviske klang i mødet med Davis’ medrivende folk-rock udtryk - har de to skabt et unikt eget felt. To Wake You er musik man kan lukke øjnene og rejse til.

 

Deres fælles musikalske vej har ledt dem til samarbejde i den anerkendte gruppe Shadowlands, såvel som studier i Contemplative Musicianship og Kundalini Yoga. Udover "regulære" musikkoncerter er To Wake You begyndt at opføre deres "Winter & the Sacred Tree" koncerter på begge kontinenter hvert år i december og januar. Disse er stille, intime koncerter skabt til refleksion og fordybelse.

 

Soloanerkendelser omfatter en dansk folk grammy nominering til Karoline og en kåring af Marks “You Came Screaming” som årtiets album af Los Angeles Times.


Dato
torsdag 13. maj 2021
Genre
Folk/Pop
Koncert start
20:00
Dørene åbner
19:00
Arrangør
Rock´In House
Pladser
Siddepladser
Forsalg
100,-
Dørsalg
125,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej