Nyhed Sued, Bévort, Ankarfeldt, Bisgaard

Sued, Bévort, Ankarfeldt, Bisgaard

Tangokoncert


Sued, Bévort, Ankarfeldt, Bisgaard - Tangokoncert

Lørdag den 5. september kl. 20.00

Entre: Ikke-medlem kr. 150, medlem af jazzklub og tangoklub kr. 100, studerende/ ung under 25 år kr. 50.

I samarbejde med den lokale tangoforeninge La Luna inviterer Jazz6000 på en musikalsk lystvandring gennem argentinsk folklore, tango nuevo og nordisk jazz. Vi kommer til at høre moderne kompositionsmusik inspireret såvel af tango som af klange og rytmer fra jazz og rock.  Koncerten byder først og fremmest på mulighed for lytte, mens eventyrlystne tangodansere må holde sig i skindet, så længe der er coronavirus i luften. 
Bandets midtpunkt er den aldeles virtuose bandoneonspiller Martin Sued, der regnes for en af Buenos Aires bedste på sit harmonikainstrument, som han bestrider med stor fantasi, teknisk overskud og fængende dynamik. Martin får med- og modspil af Pernille Bévort, Morten Ankarfeldt og Ulrik Bisgaard - musikere der alle bevæger sig hjemmevant i feltet mellem verdensmusik og jazz.  

Koncerten præsenterer musik af Martin Sued og Pernille Bévort, musik der favner traditionen fra tangolegenderne Astor Piazzolla og Dino Saluzzi, og samtidigt afsøger nye musikalske horisonter.   Gå ikke glip af denne koncert hvor man kan drømme sig væk til fjerne og mere eksotiske himmelstrøg og lade sig forføre af smægtende latinrytmer. 

Line up 
Martin Sued: bandoneon 
Pernille Bévort: saxofon 
Morten Ankarfeldt: kontrabas 
Ulrik Bisgaard: trommer 

 

OBS: Billetter kun i forsalg. Begrænset antal billetter grundet coronasituationen.

 

Dato
lørdag 5. september 2020
Genre
Jazz
Koncert start
20:00
Dørene åbner
19:30
Arrangør
Jazz6000
Pladser
Siddepladser
Forsalg
150,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej