Nyhed StrengeDrøm med peter marott
Jazzfestival 2021

StrengeDrøm med peter marottStrengeDrøm er en eksperimenterende komposition af trompetist Peter Marott, som ønsker at skabe musik, der bevæger mennesker. Med sin lyriske og luftige lyd vil han danne centrum for publikum med en blanding af trompet og elektronik, mens cirklen lukkes af fem nøje udvalgte talentfulde strengemusikere, som omgiver publikum, der på den måde ganske fysisk befinde sig midt i en sanselig totaloplevelse i det vibrerende tonerum, som skabes mellem de seks musikere. Musikken cirkulerer på kryds og tværs mellem musikerne og publikum og bevæger sig fra en sitrende hvisken til storslåede harmonier, fra melankolske melodier til aggressive og voldsomme udbrud, som chokerer lytteren. Musikken åbner på magisk vis for følelser og minder, der ligger gemt i underbevidstheden og det er Peter Marotts StrengeDrøm at få ringene i vandet til at sprede sig.

Peter Marott er uddannet trompetist, men er også vokalist, komponist og bandleader. Han eksperimenterer med en bred vifte af undergenrer inden for jazz og electronica. Udover at have arbejdet med DRs bigband og spillet teater i Tivoli, har han indspillet en lang række albums med en bred vifte af musikere bl.a. Per Vers, Matin Hall og den Los Angeles-baserede kunstner Giorgia Muldrow. Lennart Ginman har som bassist og producer gebærdet sig inden for et hav af genrer, såvel jazz og electronica som rock og progressiv techno og har arbejdet med kunstnere som Cæcilie Norby, Palle Mikkeborg og Lee Konitz. Soma Allpass er klassisk uddannet cellist, men har bevæget sig bredt mellem genrerne, fra MEW til Kresten Osgood, Nikolaj Nørlund, Peter Danstrup m.fl. Mika Vandborgs guitar har en storladen farverig pop/rock lyd. Han er den ene halvdel af bandet Electric Guitars og har også spillet med Claus Hempler, Love Shop, Dicte og Gnags m.fl. Andreas Bernitt er klassisk uddannet violinist, men har arbejdet meget med crossover-genrer og blander både folkemusik og ekstrem klassiskekvilibrisme med scenekunst og mere improvisatoriske retninger. Han har bl.a. arbejdet med Den Kongelige Ballet og medvirket på Lukas Grahams ”The Blue Album”. Johannes Wamberg er et ungt fremadstormende navn på den danske jazzscene med en blød melodisk jazzlyd. Han har studeret hos den legendariske jazzguitarist Doug Raney og udgav i 2016 det kritikerroste album Easy Living sammen med saxofonisten Oilly Wallace.

Gå ikke glip af denne koncert, hvor hver enkelt musiker vil udfolde sin unikke og særegne lyd og samtidig – gennem soloer og duetter – indgå i harmoni med Peter Marotts magiske og elektroniske trompetunivers.

Koncerten arrangeres i samarbejde mellem Jazz6000 og Jazz i Trekanten

Pris - medlem: 100
Pris - under 25 år eller studiekort: 50
Pris - ikke medlem: 150

Dato
mandag 30. august 2021
Koncert start
20:00
Dørene åbner
19:30
Arrangør
Jazz6000
Pladser
Siddepladser
Forsalg
150,-
Dørsalg
150,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej