Ravi Kuma

Ravi Kuma

Support: ALGA


RAVI KUMA ER KLAR MED NY EP OG DANMARKSTURNE I FORÅRET 2023

Det vilde liveact Ravi Kuma har længe arbejdet på nye sange, som udfolder sig i en EP i starten af næste år. Nu er de klar til at komme og sprede deres enestående energi ud i hele Danmark, når de tager på turné i marts og april 2023.


Det har været et spændende år for Ravi Kuma, som fik P3's Uundgåelige med singlen "Cardio" og har spillet en lang række forskellige festivaller i både Danmark og Tyskland i sommeren 2022. I mellemtiden har producer Aske Knudsen og sanger Sharon Kumaraswamy arbejdet på helt ny musik, som udgives i form af en EP i starten af næste år. På baggrund af dette tager Ravi Kuma på Danmarksturné, hvor de besøger 11 byer i marts og april 2023. Ravi Kuma er klar til at bryde ud med et energisk, højspændt og intenst liveshow, som publikum er kommet til at kunne forvente, men alligevel formår bandet altid at overraske. Med sig tager de både trommeslager og blæsere.


Ravi Kuma glæder sig og udtaler: "Vi vil gerne invitere jer til kærlighedsfest og EP-reveal! Vi kommer Danmark rundt med vores nye friske tracks, som vi er i gang med at gøre helt smoochy smooth, dejlig flabede og klar til jer. Vi tager både vores beautiful blæserfriends og vores yndlings trommeslager med os rundt. Så se lige om I har tid til at ses et sted i DK!"


Ravi Kumas koncerter har fået stribevis af 5 og 6-stjernede anmeldelser gennem årene. Publikum kan altid regne med at få en stor oplevelse, når Ravi Kuma spiller live. Det bliver en koncert fyldt med overraskelser, men også hvor publikum kommer til at gå svedige og ømme hjem efter koncerten, grundet det højenergiske show. GAFFA skrev også senest at "Ravi Kuma er og bliver et af dette lands største og bedste liveacts" - så er baren sat.


Support: ALGA

ALGA laver samtidsmusik i øjenhøjde. ALGA skaber et rum for alle dem som kan få brug for at glemme sig selv, smelte sammen med en anden og føle sig som en del af noget større. Når du bliver rundtosset af at være i dit eget hoved, og når storbyens indtryk bliver overvældende og det eneste man kan gøre er at danse - danser ALGA med.


Med et råt nærvær inviteres lytteren ind i en verden med plads til de skæve eksistenser, hvor ALGAs tekstunivers fordomsfrit og nysgerrigt udforsker vores skyggesider. Med inspiration fra navne som FKA Twigs, Flume og Lydmor demonstrerer ALGA hvordan hårdtslående produktioner kan mødes med sjælfulde melodier.


“Hvis jeg skal beskrive ALGAs energi vil jeg bruge ordene ‘intime eksplosioner’. Vores musik er et udtryk for den tumult, som både vi selv og så mange andre unge mennesker forsøger at navigere rundt i,” fortæller duoens producer Gabriel Blachmann om algas emo-electropop.


Når ALGA optræder live sker det i samarbejde med VJ’en AWR. Det visuelle univers er i høj grad defineret af AWRs udtryk, som arbejder med en kollage-tilgang, der trækker på inspiration fra den Berlinske undergrund og klubkultur til nutidige pop-kulturs referencer. Sammen leverer ALGA og AWR et fortryllende og enestående live-show, som gør dem til en af de mest lovende navne i det danske vækstlag.


Dato
lørdag 8. april 2023
Genre
Hip Hop / Rap
Koncert start
21:00
Dørene åbner
20:00
Arrangør
Rock´ In House
Pladser
Ståpladser
Forsalg
140,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej