Flyttet Radio Bévort - Flyttet

Radio Bévort - Flyttet

Flyttet til 4. juni 2021


Koncerten er flyttet til 4. juni 2021 

Alle billetkøbere vil få information via den email adresse der blev anvendt
ved købet.

Læs evt. mere på www.jazz6000.dk

Saxofonist, komponist og kapelmester Pernille Bévort har altid været helt sin egen. Hun følger ikke tidens trends, men sætter selv sine spor og står fast på sin musikalske overbevisning. Hun er kendt for sit livlige og fantasifulde spil, som kan høres i mange forskellige jazzede konstellationer. Med gruppen Radio Bévort medbringer hun et imponerende hold, der på smukkeste vis formidler hendes musikalske idéer. Pernille henter inspiration mange forskellige steder fra, men i musikken er der hele tiden en klar og præcis retning: flotte klange, spændende rytmiske og melodiske forløb og fremfor alt blændende soli. Septetten Radio Bévort spiller udfordrende musik - men også musik med charme, fængende melodier og stemninger. Musik som kryber ind under huden på lytteren.

Gruppens seneste og anmelderroste album Blik udkom i foråret 2020 og med denne udgivelse blev Pernille nomineret til Årets Jazzkomponist ved Danish Music Award jazz i år.

Godset har i uge 10 fokus på kvindelige musikere og det er ikke tilfældigt at Jazz6000 har valgt at lade den fascinerende, vidtfavnende og særdeles kompetent kvindelige kunstner Pernille Bévort repræsentere jazzgenren i denne sammenhæng.

Line up:

Pernille Bévort: tenor- og sopransaxofon

Mariane Bitran: fløjter

Kasper Wagner: altsax og klarinet

Ole Visby: tenorsax og basklarinet

Marie Louise Schmidt: piano

Morten Ankarfeldt: bas

 

 

Dato
torsdag 11. marts 2021
Genre
Jazz
Koncert start
20:00
Dørene åbner
19:30
Arrangør
Jazz6000
Pladser
Siddepladser

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej