Flyttet Phlake - Flyttet

Phlake - Flyttet

ObS: Ny dato 24. april 2021


Koncerten er flyttet til Lørdag d. 24. april 2021 (kl. 21:00 ) - alle billetkøbere har fået info på den email adresse som er anvendt ved købet 

Phlake skriver : 

"Vi er enormt kede af at skulle rykke vores efterårstour, men det show vi har sat op kan simpelthen ikke lade sig gøre under de nuværende omstændigheder. Derfor skubber vi koncerterne til foråret, hvor vi håber på at verden ser lidt mere normal ud. Vi håber I vil holde fast i jeres billetter, for vi kan godt love jer, at det bliver en ordenlig fest.

-----------------------------------------------------

Den populære duo Phlake, der i øjeblikket er aktuelle med radiohittet ’Baby Steps’ .

For kort tid siden indtog Mads Bo Iversen og Jonathan Elkær Royal Arena med et storslået og anmelderost show. I foråret 2021 kan de igen opleves lokalt i de danske regionerne, når de drager på venue-turné igen for første gang siden 2018.

Royal Arena var gruppens eneste indendørskoncert i hele 2019 og bandet glæder sig derfor enormt meget til at ramme folk lokalt og i mere intime rammer. Mads Bo forklarer: ”Royal Arena var et højdepunkt og en kæmpe oplevelse! Det er bestemt ikke sidste gang vi har prøvet kræfter med arena shows – men der er også noget helt specielt over at møde publikum på spillestederne, det er en anden form for nærvær og intimitet”

 

Bandet har senest udgivet de to singler ’Waited All Summer’ og ’Baby Steps’, der begge gæstes af Mercedes The Virus. ”Vi tør godt love at der er mere musik på vej i 2020”, udtaler producer Jonathan Elkær om ny musik til den kommende tour.

 

Gaffas anmelder var på pletten til koncerten i Royal Arena og med overskriften ”Da Phlake skrev et manifest om moderne dansk pophistorie” kvitterede med 5 stjerner og ordene: ”Phlake er uden tvivl nogle af de dygtigste musikere, vi har på den danske popscene i disse år”

 

OBS. Billetter kun i forsalg.


Dato
torsdag 29. oktober 2020
Genre
Pop
Koncert start
20:00
Dørene åbner
19:00
Arrangør
Rock´In House
Pladser
Ståpladser

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej