Nyhed Nancy Harms Kvartet

Nancy Harms Kvartet



Nancy Harms er en amerikansk sangerinde, der, trods sin unge alder, har cementeret sig som en fast del af den amerikanske jazzscene. Hun har tryllebundet publikum over hele verden med sine sjælfulde fortolkninger og stærke fortællerevner. Harms er født i staten Minnesota, men er i øjeblikket bosiddende i New York. Hun har turneret både i Norge, Sverige, Tyskland Italien, Thailand, USA og England og har blandt andet spillet på Birdland og Kitano i New York og Sunset/Sunside i Paris.

Nancy Harms, der har en kæmpe kærlighed til Danmark, havde sin danske debut i 2014 med en række koncerter på “The Standard” I København.  Siden da har hun – sammen med sine herboende backing-musikere – spillet mere end 100 koncerter rundt om i Danmark.

 

Nancys 2015-plade, “Dreams in Apartments” fik store roser blandt andet I The Wall Street Journal (5 stjerner), NPR, All About Jazz og Jazz Weekly. I 2017 kom udgivelsen af hendes “Ellington at Night”, som består af moderne, friske arrangementer af Duke Ellington og Billy Strayhorns kompositioner.

 

Kvartetten består af nogle af de mest prominente musikere på den danske jazzscene. Der findes nok ingen, der er bedre til at indfange den danske grundtone end komponisten og pianisten Peter Rosendal. Med sin store kærlighed til og erfaring fra mange år i dansk folkemusik, blandet med et virtuost jazz-øre, har han i samarbejde med Nancy Harms komponeret den nye musik, som de vil præsentere til koncerten.

Kvartettens bassist er den canadisk-fødte prisbelønnede jazzmusiker Graig Earle, der bl.a. er kendt for at kombinere lyden fra de store jazzbassister i 1950’erne med en moderne rytmisk følsomhed. Bag trommerne sidder en af Danmarks travleste og mest anerkendte jazzmusikere – den dynamiske og legesyge Janus Templeton.

Gå ikke glip af en aften i selskab med dette prisvindende orkester, hvor du kan opleve Nancy Harms Kvartets musikalske fortolkning af vores dejlige land.

Lyt til musikken
https://www.youtube.com/watch?v=r0ChD34w7yw

 

Pris - medlem: 100
Pris - under 25 år eller studiekort: 50
Pris - ikke medlem: 150

Dato
fredag 26. november 2021
Koncert start
20:00
Dørene åbner
19:30
Arrangør
Jazz6000
Pladser
Siddepladser
Forsalg
150,-
Dørsalg
150,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej