Mina Okabe + Maddy
Godset UJNFOR

Mina Okabe + MaddyMina Okabe

Den blot 20-årige sangerinde og musiker har rødder i hele verden, men det er fra sit værelse hjemme i Danmark, at Mina Okabes sjælfulde sange opstår.

Mina Okabe er navnet på et nyt, spirende talent på den danske musikscene. Den 20-årige sangerinde er lige så beskeden og ydmyg omkring sin musik, som hendes drømme og ambitioner er store og grænseløse. Hun har i løbet af sit relativt korte liv allerede levet med hele verden som sin legeplads og inspirationskilde til sin musik. Og måske netop derfor, lyder Mina Okabe som alt andet end kolde og grå efterårs-Danmark.

Hendes debutsingle ’I’m Done’ blev til i tiden umiddelbart efter gymnasiet og er ifølge hende selv en overgangssang, der handler om brud og fortrydelse.

Mina Okabe er født og opvokset i London, hendes biologiske rødder er dansk-japanske og så har hun, med sin familie, levet på tværs af kloden i forskellige byer og suget til sig af liv og kultur – lige fra New York til Manila. De seneste fem år, har Mina boet i Danmark. Her føler hun sig hjemme og det er herfra, Mina Okabe på ny vil søge ud – nu med sin musik i bagagen. 

 

MADDY

Lad dig ikke narre af hendes unge alder. Med både varme, selvsikkerhed og en sødmefuld melankoli, disker Maddy op med en ny og ekstravagant lyd. 


’Jeg har altid været en tænker. Men dét at vælge musikken, har aldrig været noget, jeg skulle tænke over.’
Således beskriver 21-årige Mathilde Sofie Lindgren Mikkelsen, alias Maddy, sin dedikation til den musikalitet, som har boet i hende, siden hun var helt lille. Lad dig ikke narre af hendes unge alder. Det er både varmt, selvsikkert og sødmefuldt melankolsk, når Maddy bringer ekstravagant lyd til bordet.

Maddy kan betegnes som en ældre sjæl i en ung krop. Med en helt crispy vokal og et dragende tekstunivers, skaber Maddy en ekstravagant lyd, som flirter med en skandinavisk minimalisme og en universel catchiness. Den unge kunstner går sine egne veje, når hun sparker lydmuren ned med både ungdommens rus og en særegen robusthed, som er helt unik på den danske musikscene. Tekstuniverset taler til dit indre tankespind, og hendes fyldige produktioner går lige i kroppen, når hun folder sig ud med et både intelligent og dragende udtryk. Således leverer Maddy både eftertænksomhed til hverdagen og dybe rytmer til en svedig nat på dansegulvet.

Med en mørk og r’n’b-mættet tyngde bevæger Maddy sig inden for et internationalt udtryk, som placerer hende i flæng med legender som Adele, Seinabo Sey og Tones And I. Overgiv dig til Maddys stormende univers, og du vil ikke fortryde det.

Dato
fredag 30. juli 2021
Genre
Pop/ R´n´B
Koncert start
19:00
Dørene åbner
18:00
Arrangør
Rock´In House
Pladser
Ståpladser med sidde mulighed
Forsalg
100,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej