Lamin

Lamin

Support: MAS


Lamin indtager velfortjent plads på rapscenen og annoncerer koncerter i foråret


Lamin aka Lams er en af rapscenens nyeste, og mest innovative navne. Den 26-årige rapper har trods sin relativt korte tilstedeværelse i spotlightet, vist sig, at være en unik artist med en særlig kreativ udfoldelse, i et figurativt tekstunivers. Det kom særligt til udtryk på sidste års album udgivelse “Hva ved de om Lams”. Lams sluttede 2021 af med sit udsolgte Lille VEGA show, samt EP’en “Ny Agenda”, der udkom som et fællesprojekt mellem Lamin og Artigeardit.


2022 har hidtil været Lamins absolutte højdepunkt i karrieren. Det første halvår blev skudt i gang med den tunge og kompromisløse “Æstetisk”, der blev udnævnt til P3’s Uundgåelige. Han fulgte op med “Window”, der ligeledes strøg i A-rotation, og er blevet et stort live nummer. Herefter udkom “Vågen” med Artigeardit, der i skrivende stund har placeret sig som et top 10 hit på Spotifys Top 50. Allersenest har Lamin udgivet sit største hit (baseret på chart placeringer), “Gode Dage, Gode Drinks”. Singlen udkom som forløber for det nye album, “Kronisk Skeptisk”.


På livescenen har Lamin ligeledes haft et forrygende år, der har budt på talrige koncerter, hvor særligt den udsolgte Store VEGA og koncerten på Roskilde Festival skal fremhæves. Begge koncerter er blevet rost til skyerne af flere medier.

Lamin har netop udsendt sit 2. studiealbum, “Kronisk Skeptisk”. Lamin er en meget reflekterende og velovervejet person, der gerne stopper op og mærker efter før han træffer afgørende beslutninger. Den tilnærmelsesvist perfektionistiske rapper, lægger ligeledes meget energi i overvejelserne omkring sine værker. Koncepter, titler, visualitet mv. ‘Kronisk Skeptisk’ indkapsler fortællingen på albummet, og er meget sigende for øjebliksbilledet i Lamins liv. Et liv med skole, blev skiftet ud med et liv som turnerende rapper. Et sceneskift, der kræver at han holder tungen lige i munden, og passer på sig selv, hvilket til tider resulterer i en kronisk skeptisk tilstand.


Oplev Lamin optræde når han i februar og marts indtræder 10 venues rundt om i Danmark.


Support: MAS

Når Lamin ridder bølgen forbi Godset, så bliver det med MAS som support! MAS er den type rapper, der foretrækker komplekse tekster frem for poppede melodier. Soundvenue lavede en artikel om MAS tilbage i september, hvor rapperen har fortalt om sin historie og missionen om at give den lyriske rap et comeback på den danske hiphopscene. I artiklen er MAS blevet kaldt for "en af de mest talentfulde stemmer inden for lyrisk rap".


Dato
lørdag 4. marts 2023
Genre
HipHop / Rap
Koncert start
21:00
Dørene åbner
20:00
Arrangør
Rock´ In House
Pladser
Ståpladser
UDSOLGT

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej