Kathrine Schmidt Band + Barrow
dobbeltkoncert

Kathrine Schmidt Band + BarrowMød to aktuelle americana-navne fra den danske scene, når Katrine Schmidt og Barrow deler plakaten på Godset på den nye dato torsdag den 27. maj.

Stærkt inspireret af 'handmade music' og genrerne Americana og country/gospelmusik, søger Katrine Schmidt i sin musik de stærke følelser med umiddelbarhed, ærlighed og simplicitet. Sange og tekster udspringer af personlige forhold, observationer, stemninger og relationer.
De bakkes op af Katrines velspillende og organiske orkester. Katrine Schmidts musikalske univers skal opleves live, hvor gåsehud og intimitet kan få frit spil.

Katrine Schmidt er et nyt stjerneskud på den danske Americana-scene. Hun har sine rødder i det ydre Jylland, er opvokset i Skive og er nu bosat i Aalborg. I sin opvækst er Katrine blevet præget af blues, gospel, country og folk.

Barrow fik en DMA-nominering og store roser med på vejen for deres kompromisløse debutalbum, “Transition”, der blev lavet på helt gammeldags maner, uden brug af computere, men med bånd og håndkraft. Men det var med radiohittet: “Julia Wants To Take Me Home”, at Barrow fik det store gennembrud.

Det er stadig det ægte, håndspillede og americana-inspirerede udtryk, der brænder igennem, og den seneste single “Superheroes” viser igen, at det går lige i ørene på P4-lytterne, og at Barrow ikke bare har fat i det dybe og poetiske, men også “…klassisk bilradio- og ”yes-det er weekeend” musik af bedste karat”, som side33.dk skrev.

Forsanger Mikkel Bøggild er ikke uden grund blevet kaldt den nordjyske Springsteen, og når bandet tilmed består af nogle af landets fornemmeste og mest karakteristiske musikere, er deres koncerter altid en stor musikalsk oplevelse.

 

“…det er simpelthen pissegodt!!! Noget af det bedste jeg har hørt i meget, meget lang tid….Tak!” - Knud Møller

 

“Nyt og absolut lovende dansk folk/country/rock-navn (...) albumdebuterer med et bundsolidt værk, der snildt demonstrerer bandets flair for americana-inspireret musik med betydelig skelen til klepperter som Neil Young, Bob Dylan og ikke mindst The Band.” (**** Gaffa)


Dato
torsdag 27. maj 2021
Genre
Folk/Root
Koncert start
21:00
Dørene åbner
20:00
Arrangør
Rock´In House
Pladser
Siddepladser
Forsalg
125,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej