Jesper Thilo All-Star Quartet

Jesper Thilo All-Star QuartetJesper Thilo All-Star Quartet

 

Fredag den 6. november kl. 20.00

Entre: Ikke medlem kr. 150, medlem af jazzklub kr. 100, ung under 25 år/ studerende kr. 50

 

Tenorsaxofonens mester og grand old mand Jesper Thilo behøver vel næppe nogen nærmere præsentation. En legende og sand troldmand på sit instrument, som har gjort ham til en af de mest elskede og værdsatte jazzmusikere herhjemme såvel som i udlandet.

Aftenen byder især på fortolkninger af jazzstandards fra The Great American Songbook. Derudover vil der blive spillet et par klassiske trioarrangementer af bl.a. Oscar Peterson og Phineas Newborn. 

Med sig på scenen har han sin tro væbner, tangentvirtuosen Olivier Antunes, som han har haft et mangeårigt samarbejde med, hvilket tydeligt kommer til udtryk i deres legende og sprudlende sammenspil. På kontrabas og trommer er det nogle af Danmarks pt. bedste og hårdest swingende musikere - den svenskfødte bassist Daniel Franck, der netop har udgivet et anmelderrost album i eget navn og på trommer Janus Templeton, der også optræder med eget trio. De to unge, erfarne musikere er garanter for et solidt og dynamisk fundament med deres legesyge spilleglæde.

 

Line up:

Jesper Thilo: tenorsax

Olivier Antunes: piano

Daniel Franck: kontrabas

Janus Templeton: trommer

 

Koncerten er arrangeret af Jazz6000

OBS. Billetter kun I forsalg. Begrænset antal billetter grundet coronasituationen

 

Dato
fredag 6. november 2020
Genre
Jazz
Koncert start
20:00
Dørene åbner
19:30
Arrangør
Jazz6000
Pladser
Siddepladser
Forsalg
150,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej