IBRAHIM ELECTRIC 

IBRAHIM ELECTRIC IBRAHIM ELEKTRISK 

 

Fredag ​​den 25. september kl. 20.00 på Godset

Entre: Ikke-medlem kr. 150, medlem af jazzklub kr. 100, unge under 25 år / studerende kr. 50

 

Det danske acid-power-beat-blues-jazz-orkester Ibrahim Electric, der har eksisteret i næsten til årtier, har i løbet af de senere år markeret sig som et af de mest originale og populære orkestre på den europæiske musikscene. Deres energiske, udadvendte og til tidevands provokerende musik har henrykket folk overalt, hvor de er kommet frem. Ibrahim Electric har bl.a. spillet særdeles succesfulde koncerter på nogle af klodens største og mest prestigefyldte festivaler i lande som USA, Canada, Brasilien, Cypern, Spanien, Norge og Danmark. Og nu er turen kommet til Jazz6000 og Kolding.

Gruppen består af tre kæmpe kapaciteter indenfor dansk musik, nærmere betegnet guitarist Niclas Knudsen , trommeslager Stefan Pasborg og hammond-organist Jeppe Tuxen. Musikken har referencer til både jazz, funk, surf, afrobeat, 50'er rock 'n' roll, soul, blues, disco og meget, meget mere. Alt dette bliver blandet sammen til den klassiske "Ibrahim Electric-gryderet", hvor grundelementerne er energi, power, virtuositet og spilleglæde.  

Jeg starter af 2020 udgav de deres tiende album Time Machine - og hyldest til deres tidlige helte, gode tider og det faktum, at de stadig virkelig elsker at spille med hinanden efter nu snart 20 år! Musikan melderne var begejstrede - Ivan Rod skriver bla. Ibrahim Electric formår således - både i kraft af et teknisk / kunstnerisk overskud og et eminent sammensat - at skabe musik, der rummer historiske referencer, innovativ kraft og en originalitet, der er så absolut bemærkelsesværdig”.

Gå ikke glip af chancen for at opleve dette fandenivoldske powerbands forunderlige musikalske univers.

 

 

Line up:

Niclas Knudsen: guitar

Stefan Pasborg: trommer

Jeppe Tuxen: hammondorgel

 

Lyt til musikken:

https://www.facebook.com/ibrahimelectric/videos/635530427067507

https://open.spotify.com/playlist/10X77HfKxxw2fJ4o7soVTJ

 

 

 

Dato
fredag 25. september 2020
Genre
Jazz
Koncert start
20:00
Dørene åbner
19:30
Arrangør
Jazz6000
Pladser
Siddepladser
Forsalg
150,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej