Nyhed Hvalfugl

Hvalfugl

Afholdes ved Skovløberhuset - Marielundskoven


Hvalfugl  - Jazz i skovens dybe, stile ro

 

Torsdag den 13. maj kl. 14:00 ved skovløberhuset i Marielundskoven

Entre: Ikke-medlem kr. 90, medlem af jazzklub kr. 60, ung under 25 år/ studerende kr. 30.

Billetter købes kun i forsalg på www.jazz6000.dk

 

 

Vil du med ud i Marielundskoven i Kolding og opleve den smukkeste form for jazz midt i skovens dybe, stille ro? Ved Skovløberhuset på Troldhedestien kan du på Kristi Himmelfartsdag opleve den århusianske trio Hvalfugl give en koncert, der får træerne til at stå helt stille og fuglene til at synge begejstret.

 

Bag det særegne navn Hvalfugl gemmer sig tre musikere, som på få år er trængt igennem på den danske jazzscene med en skrøbelig og fineste form for musik: Den vil uden tvivl skabe helt enestående musikalske øjeblikke derude i skoven mellem trætoppene.

 

Lyden på trioen tre albums er genkendelig og legende. Det er nordisk jazz med klare referencer til både den kendte svenske pianist Jan Johansson og lyse nætter, men det er også lyden af moderne folkemusik som fx Dreamer’s Circus.

 

Om trioens tredje album Øjeblikke Vi Husker fra 2020 skrev pressen bl.a. ” … Hvalfugls musik kredser omkring lethed og tyngde, sorgløs sommerstemning og uudgrundelig efterårsmelankoli. En balance, som man også finder i den danske og svenske folkemusiktradition, som Hvalfugl henter en stor del af inspirationen fra”

 

Gå ikke glip af denne unikke koncertoplevelse, hvor Hvalfugl, med deres søgende og sarte instrumentaljazz tager dig med på en smuk drømmerejse ind i musikkens og skovens natur.

 

Line-up

Jeppe Lavsen: elguitar

Jonathan Fjord Bredholt: piano og harmonium

Anders Juel Bomholt: kontrabas

 

 

Lyt til musikerne og musikken:

https://www.facebook.com/hvalfugl.dk/videos/750671435492664

https://www.facebook.com/639665046196017/videos/247060289535318

 

Hvor foregår koncerten?

 

Parkering:

Parkering ved Marielundsøen/Naturskolen

Parkering Bramdrupdam, Bramdrupskovvej

Parkering Kolding Golfklub, Egtved Alle

 

COVID-restriktioner:

Koncerten i skoven skal afvikles under overholdelse af gældende COVID-regler, fx afstandskrav. Du skal fx bære mundbind, når du bevæger dig ind på koncertområdet. Når du sidder på din plads, må du tage mundbindet af. Vi henstiller til, at du i øvrigt overholder anbefalingerne om god hygiejne og ikke deltager i koncerten, hvis du har COVID-symptomer.

 

Øvrige praktiske informationer:

Hvis solen skinner, foregår koncerten på den nyetablerede og åbne skovterrasse ved Skovløberhuset. Hvis vejret ikke arter sig helt så godt, kommer koncerten til at foregå direkte foran Skovløberhuset (se kort nedenfor). Da koncerten foregår i den fri natur, anbefaler vi, at du selv medbringer tæpper, paraply og lign., så du får en god koncertoplevelse, uanset hvad vejret lyster på selve dagen.

Der er siddepladser til alle. Hvis I er flere, der køber billetter samlet, kan I også sidde sammen til koncerten.

 

Der er adgang til toiletter og rindende vand på stedet.

Der er ikke mulighed for at købe mad eller drikkevarer før, under eller efter koncerten, men man er mere end velkommen til selv at medbringe lidt godt til ganen.

 

Dato
torsdag 13. maj 2021
Genre
Jazz
Koncert start
20:00
Dørene åbner
19:30
Arrangør
Jazz6000
Pladser
Siddepladser
Forsalg
90,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej