Nyhed Harvest Festival

Harvest Festival

Afholdes i bjert gamle brugs


Danske og internationale stjernertil ny festival i musikbyen Bjert.

Den canadiske singer-songwriter Irish Mythen har tryllebundet tusindvis af koncertgæster verdenover, bl.a. på Tønder Festival. Den 16. oktober står hun på scenen ispillestedetVindueti BjertGamle BrugstilHarvest,Danmarksnye festival for americana, jazz, folkog roots-musik. Sammeaften optræder en af Danmarksmest talentfulde sangerinder på den danske americanascene,Katrine Schmidt, og en aflandets bedste sangskrivere, Julie Maria.Det sker i Bjert ved Kolding.Der er lagt op til et brag af en høstfest med musiki verdensklasse, fællesspisning og masser afhygge oggode tilbud, nårBjert Gamle Brugsinviterer til både Høst og Harvest den 16. oktober.

Bjerts nye musikfestival Harvest er en musikfestivalfor roots, jazz og americana, som opstod i København i 2020. I årforegår festivalen både i København og i Bjert, hvor Bjert Gamle Brugs sammen med Godset og Jazzi Trekanten har indledt et samarbejde med folkene bagHarvest.Lørdag den 16. oktober indtagerførst Katrine Schmidt, derefter Julie Maria og sidst menikke mindst canadiske Irish Mythen scenen iVinduet i Bjert Gamle Brugs.”Vi er både glade og stolte over at blive en del afHarvest, som er et spændende og stærkt nyt tiltagpå den danske musik-og festivalscene, og vi syntes, at Vinduet i Bjert Gamle Brugs vardet oplagtested at lægge arrangementet. Det var folkene bagHarvestiKøbenhavn heldigvis helt enige i,”sigerleder af Godset, Martin Røen.Høstom dagen ogHarvestom aftenenI forbindelse medHarvest-festivalen om aftenen har Bjert Gamle Brugs valgt atholdeHøsti Vinduetog Brugsenom eftermiddagenmed live hyggemusik, smagsprøver og masser af gode tilbud på bådemad,drikke og brugskunst.”Når nu vi kanbyde på en aften med hele tre fantastiske koncerter, vil vi gerne gøre hele dagen tilen fest. Derfor holder viHøstom eftermiddagen, og inden festen bliver tilHarvestom afteneninviterer vi til fællesspisning.

Menuen består af Chili con Carne a laBjert GamleBrugs, derselvfølgelig serveres medvores lokaleBeansterBakers lækre surdejsbrød,” fortæller indehaver afBjert Gamle Brugs, Martin Gram.

 

Dagens program den 16. oktober

Kl 12-18:Høstmed hyggemusik, smagsprøver, gode tilbud i Bjert GamleBrugs og mad fra Rettrup Kjær Friland.

Kl. 17.30-18.30:Fællesspisning–Chili con Carne eller Chili sin Carne a la Bjert GamleBrugs medBeansterBaker surdejsbrød.

Billetter købes sammen med koncertbilletterne på bjertgamlebrugs.dk 

Kl. 19-23:

Harvest

Kl. 19.00: Katrine Schmidt
Kl. 20.30: Julie Maria
Kl. 22.00: Irish Mythen

Billetter, både med og uden spisning, samt yderligere info på www.bjertgamlebrugs.dk/billetter.

 

Dato
lørdag 16. oktober 2021
Genre
Amerikansk Folk Musik
Arrangør
Godset
Pladser
Siddepladser
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej