Godset
KOLD FESTIVAL 2022

Godset

Lørdag den 5. februar 2022
- Blæst
- Icekiid & Lamin


Blæst spiller lørdag den 5. februar kl. 18.00
– køb billet
her

  • Blæst blev sat på det på musikalske landkort med debutep’en Vindstille fra 2020, der bestod af fem velproducerede, dansksprogede popsange. De groovy og delikate melodier er båret af en ukuelig musikalsk fremdrift, og GAFFA, Soundvenue og Bands of Tomorrow har alle spået om en særdeles lovende fremtid for den danske kvartet.
  • Med sin karismatiske vokal præsenterer forsanger Fernanda Rosa ungdommelige tekster om små hverdagsøjeblikke, der rummer stor poesi. Historier om farverige partycrashers på Roskilde, tungsind og festromancer bliver leveret med en tilbagelænet og ubesværet attitude.
  • Med sange som ”Gemmeleg”, ”Androkles” og ”Ikke Sige Nej” samt den nyeste single ”Kig Op Fra Gulvet” introducerer Blæst ørehængende pophits, der fastholder og forfører lytteren.

 

Icekiid & Lamin (dobbelt koncert) lørdag den 5. februar kl. 22.30
– køb billet
her

  • ICEKIID er et af de mest alsidige musiktalenter, vi har i dansk musik lige nu. Han blev hurtigt kronet som kongen af afromusik i Skandinavien, men har de senere år leget med mange andre genrer.
  • ICEKIID, som går under navnet Jermyn Creppy, er født i Danmark og vokset op med ghanesiske rødder i Storkøbenhavn. Musikalsk er han kendetegnet ved sin varmblodede og afrobeat-inspirerede lyd, der fungerer som det perfekte opvarmningstrack til en feststemt aften.
  • På scenen er ICEKIID kendt for sine energiske optrædener, og der er ingen tvivl om, at han kan levere en kæmpe fest. Som sanger, rapper og sangskriver har ICEKIID skabt sin helt egen lyd, og på sin vis en helt ny og uprøvet genre inden for dansk musik. Med andre ord har ICEKIID lynhurtigt cementeret sig som et af landets mest interessante nye talenter på den danske musikscene. 
  • Singlerne, ”Blondiner og Brunetter”, ”STAMINA SZN” og sommerhittet ’ErruDumEllaHvad’, som blev det mest streamede nummer i 2020.

 

  • LAMIN leverer slentrende rimes, vokaleffekter og r’n’b-riffs er en signaturvare, når han udfolder sine vinger, disker op med det danske sprog og samtidig placerer sig i en intelligent og international lyd, og lægger dermed en skarp agenda for morgendagens hiphopscene.
  • Lamin er featured på flere sange, bl.a. Kesi, Icekiid, Node, Artigardit og Jamaika med tracks som ’Daggerin’ (Lamin X ICEKIID)’, ’Fjernt Før (Lamin X Artigeardit)’ og ’Tour (feat. KESI)’ og Lamin understreger derfor, at han er ti skridt foran med en finger resolut placeret på pulsen. Mens ’Daggerin’ (Lamin X ICEKIID)’ strøg direkte ind på Spotifys top 30 chart, har udgivelsen i sin helhed aktiveret et velfortjent spotlight på Lamins virke.
  • Lamin er fyr og flamme, både laidback og fuld af integritet, og rejsen mod toppen af hitlisterne fortsætter ufortrødent.

Dato
lørdag 5. februar 2022
Koncert start
18:00
Dørene åbner
17:00
Arrangør
MusikKolding

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej