ELBA – fortolker jazzstandarder

ELBA – fortolker jazzstandarderELBA – fortolker jazzstandarder


Der findes et utal af smukke jazzstandarder som er blevet fortolket af musikere og sangere fra alle genrer og verdenshjørner. Den danske popmusiker ELBA har nu fået muligheden for at udvælge hendes egne yndlings jazzstandarder og vil i samarbejde med et sammenspilshold fra MGK Syd og deres samspilslærer Hans Henrik Bay, fortolke dem med den lyd og stemning som hun er kendt for og leverer i sine egne sange.

 

ELBA er kendt for sin energiske og catchy indiepop, som er personlig, dramatisk og fængende og får både hjertet og fødderne til at danse. Bag ELBA finder man Ellen Bathum - en dygtig vokalist og musikalsk håndværker. ELBA er dybt involveret i alle aspekter af sine musikalske projekter, hvilket høres tydeligt i den detaljerigdom og personlige energi hun leverer sine sange med.

 

Hverken ELBA eller de entusiastiske rockmusikerne fra MGK Syd spiller normalt jazz, så det er en stor udfordring for alle parter at kombinere lyden af ELBAs lækre skandinaviske pop med indholdet fra intime eller kraftfulde jazzstandarder og levere resultatet i en livekoncert.

 

Denne helt unikke og enestående koncert har du mulighed for at opleve på Godset i Kolding onsdag d. 30. november kl. 20, når ELBA står i spidsen for samarbejdet sammen med sammenspilsholdet fra MGK Syd, Jazz I Trekanten

 

Line up

ELBA: Vokal

Sigrid Hogue: Vokal

Lauritz Frost Nielsen: Vokal, keys      

Maria Bay: Bas

Marie Kruse Jensen: Keys    

Søren Ronge Olsen: Trommer

Mikkel Gamborg Heinzl: Guitar

 Bemærk; Godset er KONTANTFRIT fra kl 20.00

Fra kl. 20 skal kan der udelukkende anvendes betalingskort i bar og eventuel garderobe

Der sælges IKKE billetter i døren til denne koncert. Billetter kan kun købes i forsalg.

Forsalget sker fra www.godset.net og er åbent indtil koncertstart (hvis koncerten ikke er udsolgt inden)

 

Dato
onsdag 30. november 2022
Genre
Jazz
Koncert start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
80,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej