Claus Hempler - solo

Claus Hempler - soloSiden udgivelsen af ”Kufferten Fuld Af Mursten” i 2019 har Claus Hempler optrådt for fulde sale over hele landet.

Claus Hempler slog allerede som helt ung sit navn fast som sanger i det succesombruste band Fielfraz.

Siden udgivelsen af ”Kufferten Fuld Af Mursten” i 2019 har Claus Hempler optrådt for fulde sale over hele landet. Dog var det allerede som helt ung, at Claus Hempler slog sit navn fast som sanger i det succesombruste band Fielfraz. Siden har han udgivet en håndfuld klart definerede soloplader, der gav ham ry som en af vores store, stildannende sangere og en musikernes musiker. Dog var det var som om, at denne voksne, etablerede sanger sprang ud som helt nyt navn med udgivelsen i 2019. For første gang nogensinde skrev han på dansk og det gav et helt nyt liv til musikken. Sange som ”Jeg Drømmer Om En Sang”, ”Op” og ”Navnet Er Hempler” streames og spilles stadigt flittigt på radioen.

Det er med udgangspunkt i de sange – og måske flere nye finder plads på sætlisten – at Hempler og band tager på turné i september.


Claus Hempler modtog januar 2020 to priser ved Steppeulven (Årets Album og Årets Tekstforfatter). Derudover vandt han i 2020 også to Carl-priser (Årets Komponist og Årets Tekstforfatter) og er desuden modtager af både Dan Túrell-medaljen og F.P. Jacs Mindelegat.


****** Fyens Stiftidende

****** Politiken

*****   Berlingske

*****   Gaffa


Dato
lørdag 13. maj 2023
Genre
Akustisk
Koncert start
21:00
Dørene åbner
20:00
Arrangør
Rock´ In House
Pladser
Siddepladser
Forsalg
250,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej