Bi Bob the Bee - Aarhus Jazz Orchestra & Carl Quist-Møller
Børnejazz for hele familien

Bi Bob the Bee - Aarhus Jazz Orchestra & Carl Quist-Møller

Børnejazz for hele familien


Kom med til en swingende oplevelseskoncert for hele familien med fortællinger af den fantastiske tegner, musiker og forfatter  Carl Quist-Møller , der bl.a. har designet Jungledyret Hugo. En jazzet fortælling om bien Bob, der er forelsket i den underskønne prinsesse Bibi, og tager ud på eventyr, hvor han møder en masse nye insektvenner.

Til koncerten smelter bigbandmusik, med det ca. 20 mand store  Aarhus Jazz Orchestra  sammen med Carl Quist-Møllers medrivende fortællinger og live-tegning, der tager både børn og voksne med på en rejse i Bobs forunderlige verden af ​​dans, sang og jazz. Koncerten dirigeres af  Nikolai Bøgelund , der har også skrevet flere af sangene i  Bi Bob the Bee.

I foråret 2020 oprettede Aarhus Jazz Orchestra Jazzbio.dk, hvor eventyret om bien Bob blev lagt op i syv underholdende afsnit, der samtidig lærte børn forskellige tegnetricks som f.eks. flip-tegninger. Jazzbioen var Aarhus Jazz Orchestras bidrag til hjemmeundervisningen, der kunne glæde både børn og voksne. Nu har du og din familie en enestående mulighed for at opleve bien Bob og alle hans finurlige venner live på scenen.

Kom på Godset og få en festlig oplevelse sammen med Carl Quist-Møller, Nikolai Bøgelund, hele Aarhus Jazz Orchestra og ikke mindst bien Bob!

Få en smagsprøve på forestillingen her:
https://www.jazzbio.dk/teaser

Pris - medlem af jazzklub:  100
Pris - under 25 år / studerende:  50
Pris - ikke medlem:  150
Gratis for børn under 12 år i følge med en voksen

Billetter kan købes i forsalg på www.Jazz6000.dk 

Dato
søndag 14. november 2021
Koncert start
14:00
Dørene åbner
13:30
Arrangør
Jazz6000
Pladser
Siddepladser
Forsalg
150,-
Dørsalg
150,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej