Aflyses/Flyttes Baby Love and the Van Dangos

Baby Love and the Van DangosPga. ny Corona restriktioner er Godset er lukket til og med 7. februar 2021


Vi arbejder på at finde en løsning på alle berørte koncerter.

Alle billetkøbere vil få information via den email adresse der blev anvendt
ved købet så snart det er os muligt.


Det har strømmet ind med lykønskninger og rosende ord fra hele verden siden Babylove & the van Dangos i efteråret 2019 udgav deres sjette album, The Golden Cage. Singlerne spilles på radiostationer så langt væk som i Venezuela og Mexico, og de største profiler inden for ska- og rocksteady genren har stået i kø for at give bandet deres testimonals - blandt andet Coolie Ranx, Dr. Ring Ding og Victor Rice har meldt sig i koret af begejstrede stemmer.

 

Babylove & the van Dangos er et band, der skal opleves live. Forsanger Daniel Broman forklarer det således: ”Som turnerende band forlader vi familie og venner for at komme ud og møde publikum. Det giver et meget unikt bånd. Ikke bare med hinanden i bandet, men også med alle de mennesker, vi har mødt gennem årene.
Vi er et liveband drevet af kærligheden til musikken".

 

Babylove & the van Dangos er blevet kaldt one of the best ska bands in the world af tyske Riddim Magazine og ligger ifølge Ox Fanzine i top-10 over verdens bedste skabands. Således placerer bandet sig i eliten inden for den jamaicanske genre ska og rocksteady. De seks musikere har for længst bevidst deres værd som et sprudlende liveband med over 700 koncerter i Europa og Asien, herunder Roskilde Festival, Spot, Smukfest, This Is Ska, Berlin Ska og Dynamite Ska. Det er derfor heller ikke uden grund, at udgivelsen følges op af en spillestedsturné i Danmark og Tyskland i foråret 2021.


Dato
fredag 29. januar 2021
Genre
ska & rocksteady
Koncert start
21:00
Dørene åbner
20:00
Arrangør
Rock´In House
Pladser
Siddepladser
Forsalg
125,-

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej