1914 + Konvent + Livløs + Hiraes
Napalm Over Europe:

1914 + Konvent + Livløs + Hiraes

Double The Death/Double The Doom Tour 2022


Vi dykker ned i krigens brutalitet med ukrainske 1914!

Deres rendyrkede historiske blackened death metal med et strejf af majestætisk doom, visuelle udtryk og lyriske tema bliver en helt særlig hyldest og læring om det første verdenskrig som kan opleves i Danmark for første gang denne aften!

Metal med lyrisk tema fra første verdenskrig er ikke så ualmindeligt, især indenfor ekstrem metal, hvor bands som Endstille, God Dethroned og Hail of Bullets har sat baren højt. Men ingen af dem har taget sagen så alvorligt (også visuelt!) som 1914.

https://www.facebook.com/1914band

 

Konvent fra København leverer den helt mørke death-doom når de som en del af turnéen for deres kommende plade svinger forbi spillesteder i hele Danmark.

Bandet fandt sammen i 2015 og  i 2017 udgav bandet demoen, “demo”. Sidenhen har Konvent tiltrukket sig en del opmærksomhed på den danske metalscene og spillet koncerter på både Aalborg Metal Festival, Metal Magic Festival og den velkendte branchekoncert Copenhell Freezes Over i 2018. Disse koncerter lagde grundlaget for en pladekontrakt med Napalm Records og en bookingaftale med Napalm Events for hele verden.

I 2019 tog Konvent deres mix af dødsmetal og tung doom til de store scener, da de spillede både Copenhell og Roskilde Festival – begge dele blev vel modtaget af både anmeldere og publikum. I starten af 2020 udgav de albummet ”Puritan Masochism” og spillede flere ekstremt velbesøgte koncerter. Vi gentager successen i 2022 – med et nyt album ude.
https://www.facebook.com/konventband

 

LIVLØS spiller melodisk dødsmetal, der fusionerer grandiose skandinaviske melodier og melankoli med intens amerikansk dødsmetal.

Siden deres dannelse i 2014 har LIVLØS hurtigt markeret sig på den danske metalscene gennem energiske og medrivende optrædener, velrenommerede udgivelser, og koncerter på bl.a. COPENHELL, EUROSONIC og SPOT FESTIVAL. Målrettet og effektivt har LIVLØS bevist, hvorfor de er blandt Danmarks mest lovende metalbands.

https://www.facebook.com/livloesband

 

Bemærk; Godset er KONTANTFRIT fra kl 20.00

Fra kl. 20 skal kan der udelukkende anvendes betalingskort i bar og eventuel garderobe

Der sælges IKKE billetter i døren til denne koncert. Billetter kan kun købes i forsalg.

Forsalget sker fra www.godset.net og er åbent indtil koncertstart (hvis koncerten ikke er udsolgt inden)


Dato
fredag 15. april 2022
Koncert start
20:00
Dørene åbner
19:00
Arrangør
Rock´In House
Pladser
Ståpladser
Forsalg
195,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej