Quasar - Live

Quasar - Live

Upcoming Tour 2021


 1. Jelling Musikfestival, sep 2021.Quasarsøger bands til nytænkt live-tourEfter snart 2 år, hvor de danske live-scener har været lagt ned, og de danske talenters hårdearbejde er forblevet i øvelokalerne, gentænker Quasar sit eget format og lancerer nu enturné rundt til 8 syddanske spillesteder.

  For at give de bedste musikalske talenter fra Syddanmark en god mulighed for at blive hørt, kommer Quasar i år ud tildobbelt så mange spillesteder, end det var tilfældeti januar 2020, hvor konkurrencen sidste gang blev afholdt.Der bliver såledesdobbelt så mange koncerterat spillefor de deltagende bands, hvoraf den ene vil være så tæt på egenhjemmebane som muligt og den anden vil være på et spillested,man måske ikkehar besøgt før.”Vi håber på at denne nye måde at arrangere det på, kan bidrage til at det enkelte band får endnuflere erfaringer og etstørre netværk ud af at deltage i Quasar”, siger Jacob Kromann-Gallop fra Jelling Musikfestival, som står bag Quasar-konkurrencen.

  Færre deltagere–større fokusAntallet af deltagereerskåret ned fra 24 til 16. Det betyder at hverkunstner kan spille en anelse længere koncerter ogat der ved hver koncert er mulighed for at den unge kunstner kan mødes med en brancheperson, som giver feedbackeller sparring på konkrete spørgsmål.”Ved at reducere antallet af deltagende unge kunstnere, kan vi bruge kræfterne på at give de 16 som kommer med,endnu mere med i rygsækken. Vi vil gerne sikreat vi har størst mulig chance for at finde fremtidens stjernerogat såmange som muligt får indfriet deres drømme om et liv med musikken”,siger Jacob Kromann-Gallop og fortsætter.”Vivil med forandringen også gerne sikre, at der kommer nye spændende bands til. Derfor tilbyder vi nu ogsåmentorordninger til et par af de unge kunstnere, som tilmelder sig QuasarLive, men som ikke helt er klar til at deltageendnu.”Støtter på alle niveauerQuasars målsætning har længe været at hjælpe unge bands godt på vejgennem coaching ogworkshops.Tidligere varforløbene tiltænkt de bands, der gik videre til finalen på Jelling Musikfestival.

  Men tilbage i 2019 gennemførte Quasaret forsøg medtrekunstnere, somikke var finalister, menblev udvalgt blandtde øvrige deltagere.En af de 3 kunstnere var det unge band KALASET fra Middelfart, somihele 2019 arbejdede med den professionelproducer Esben Svane gennem denne mentorordning.I 2020 havde KALASET udviklet sig så meget at de kom med iselve Quasar Live-konkurrencen og sluttede hele derestreårlangeQuasar-rejse af med at vinde konkurrencen vedfinalen i 2021.
 2. Undervejs i mentorforløbet og frem til finalen, har bandet skabtså meget opmærksom omkring sig selv, at de i dag harskrevet både plade-og managementkontrakt, og udgiver efter sigende således deres debut-singler i løbet af efteråret.

  En opfordring til alle”Derfor vil vi gerneanbefale alle der drømmer om at spille musik til attilmelde sig Quasar Live. Det er hårdt arbejde ogdet tager lang tid, men med Quasars hjælp er der en mulighed for at få indfriet sine musikalske stjernedrømme”.

  Jacob Kromann - Gallop

  Kontakt:JacobKromann-Gallop
  51 94 92 61
  jacob@jellingmusikfestival.dk 

Dato
fredag 3. december 2021
Koncert start
19:00
Dørene åbner
19:00
Arrangør
Rock´In House
Pladser
Ståpladser
GRATIS ADGANG

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej