Junkyard Drive
Spring Tour 2023

Junkyard Drive

Special Guest: Black Oak County


Junkyard Drive er stormet frem, siden første spadestik i 2014. 

Bandet har gennem tiden, med deres melodiøse rockmusik, fundet vej til mange publikummers hjerter.
I maj 2022 udkom deres længe ventede tredje album "Electric Love" på Target. En buldrende rockplade, der tager det hele til det næste niveau. Lyden er større og mere bombastisk end før, sangene er velskrevne og ikke mindst veludførte, og det er tydeligt at høre en seriøsitet og en nyfunden modenhed på dette tredje album.


Bandet tonser ud over scenekanten med et liveshow, som enhver med den mindste interesse for klassisk rockmusik ikke burde gå glip af. Deres koncerter er en god blanding af attituden fra Guns 'n' Roses og drivet fra AC/DC. Dette kunne bevidnes både på Copenhell, Vesterbro Rock festival og en masse andre festivaler, som bandet har spillet på i 2022.


På streamingtjenesterne tæller de over 7 millioner streams, og over 70.000 månedlige lyttere, og nu er tiden kommet til at få bandet ud i det ganske land, med et headliner show, der bringer Junkyard Drive op i næste luftlag.


Black Oak County, er en hårdtslående kvartet, efter forsanger og guitarist på debutalbummet "Black Oak County" Niels Beier, valgte at genforenes med bandet, flankeret af bassist Rene Hjelm og brødrene Jack Svendsen på guitar og Mike Svendsen på trommer.

Det seneste album "Theatre Of The Mind" indeholder 10 sange som peger mere mod klassisk rock end forgængeren, der var mere metal orienteret, men stadig med nerve og rå energi! Med Black Oak County kan man forvente deres velkendte energiske sceneperformance, hvor de kommer helt ud over scenekanten. 

Black Oak County har blandt andet varmet op for navne som D-A-D og The Dead Daisies og er klar til at indtage enhver scene! 

Link til Black Oak County video "Mad Dog":
https://www.youtube.com/watch?v=AQwSgFRVbx4&list=RDEMXpxJTup5_6YDcpXfDZWMVQ&start_radio=1Et band med vind i sejlene!Junkyard Drive har stormet fremad, siden første spadestik i 2014. Bandet har i gennemtiden, med deres melodiøse rockmusik, fundet vej til mange publikummers hjerter!Junkyard Drive udgav i 2017 debut albummet Sin & Tonic, der indeholder kæmpehittet“Geordie”, og er blevet tildelt topkarakter i både ind-og udland. Det danske magasinMetallized kaldte det “et imponerende, beundringsværdigt, majestætisk mesterværk!”.Albummet blev indspillet i Medley Studios med Søren Andersen (Glenn Hughes, JesperBinzer, Electric Guitars) bag knapperne og cementerede et stærkt samarbejde.Allerede året efter, udkom “den svære 2’er” Black Coffee, som høster endnu mere succesend debuten. Bandet får massivt airplay med sange som Sweet Little Dreamer og Way TooLong. Der er ingen tvivl, anmelderne og lytterne elsker Junkyard Drive, og dette bevises påstreamingtjenesterne hvor de alene på Spotify har ramt over 5 millioner afspilninger.Junkyard Drives musik er blevet sammenlignet med lyden fra Led Zeppelin og guitarspilletfra Aerosmith. Deres liveshows har attituden fra Guns ’n’ Roses og drivet fra AC/DC. Kortsagt: en rock oplevelse du får få andre steder på den danske scene.Under corona nedlukningen har bandet brugt tiden på, at gå endnu mere i dybden medsangskrivningen til næste album.De besøger få udvalgte spillesteder for at afprøve det nye materiale. Der er derfor en unikmulighed for at opleve en premiere på spritnye sange fraDanmarks bedste rockband under40.
Et band med vind i sejlene!Junkyard Drive har stormet fremad, siden første spadestik i 2014. Bandet har i gennemtiden, med deres melodiøse rockmusik, fundet vej til mange publikummers hjerter!Junkyard Drive udgav i 2017 debut albummet Sin & Tonic, der indeholder kæmpehittet“Geordie”, og er blevet tildelt topkarakter i både ind-og udland. Det danske magasinMetallized kaldte det “et imponerende, beundringsværdigt, majestætisk mesterværk!”.Albummet blev indspillet i Medley Studios med Søren Andersen (Glenn Hughes, JesperBinzer, Electric Guitars) bag knapperne og cementerede et stærkt samarbejde.Allerede året efter, udkom “den svære 2’er” Black Coffee, som høster endnu mere succesend debuten. Bandet får massivt airplay med sange som Sweet Little Dreamer og Way TooLong. Der er ingen tvivl, anmelderne og lytterne elsker Junkyard Drive, og dette bevises påstreamingtjenesterne hvor de alene på Spotify har ramt over 5 millioner afspilninger.Junkyard Drives musik er blevet sammenlignet med lyden fra Led Zeppelin og guitarspilletfra Aerosmith. Deres liveshows har attituden fra Guns ’n’ Roses og drivet fra AC/DC. Kortsagt: en rock oplevelse du får få andre steder på den danske scene.Under corona nedlukningen har bandet brugt tiden på, at gå endnu mere i dybden medsangskrivningen til næste album.De besøger få udvalgte spillesteder for at afprøve det nye materiale. Der er derfor en unikmulighed for at opleve en premiere på spritnye sange fraDanmarks bedste rockband under40.


Dato
fredag 17. marts 2023
Genre
Rock
Koncert start
21:00
Dørene åbner
20:00
Arrangør
Rock´ In House
Pladser
Ståpladser
Forsalg
185,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej