Isam B

Isam B

support: Mattis


ISAM B UDGIVER I 2021 ALBUMMET ’TIL DANMARK ER JEG KOMMET’, OG TAGER PÅ TURNÉ I HELE LANDET

Manden med den fyldige og nuancerige soulstemme arbejder på sit kommende album ’Til Danmark Er Jeg Kommet’. I den forbindelse besøger Isam B 12 byer i foråret 2021.

Det er efterhånden 13 år siden, at Isam B udgav sit dansksproget debutalbum ’Institution’. Nu arbejder den dygtige sangskriver på sit kommende album ’Til Danmark Er Jeg Kommet’. Sangene handler i høj graf om hans fars historie som tilflytter i Danmark. Isam B udtaler om albummets historie:

’Det bliver anekdoter og sange fra gæstearbejdergenerationen til i dag; om deres liv, drømme og håb. Om da de ankom til Danmark i sin tid, og om mødet med en anderledes virkelighed og søgen efter sindsro. Touren bliver derfor en hyldest og anerkendelse af deres indsats’.

Isam B har løbende udgivet numre, som vil være at finde på albummet. Bl.a. sangen ’Bølger’, som han optrådte med til dette års Melodigrandprix. ’Ramadan i København’, som Isam lavede sammen med Özcan Ajrulovski, Anders Greis og Nana Jacobi, vil også være at finde på det kommende værk.

Når Isam B drager på turné i foråret 2021, kan publikum se frem til en intim koncertoplevelse, hvor den altid karismatiske sanger rammer og rør de tilhørende med sine stærke historier om livet og hverdagen. For Isam B er der altid noget på spil i mødet med sit publikum og i livet generelt, hvor det handler om at vække vores bevidsthed, være åben for forandringer og få det bedste ud af livet.

Isam B og hans band besøger i alt 12 byer i starten 2021, hvor han spiller gamle klassikere fra sit danske album ’Institution’, der bl.a. indeholder ny-klassikeren, den smukke fortolkning af H.C. Andersens tekst ’I Danmark er jeg født. Fans kan også forvente at høre sange, som ’Bølger’ og ’Ramadan i København’, der vil være at finde på det kommende album ’Til Danmark Er Jeg Kommet’.

 

Isam B har inviteret Mattis med som support: 

Mattis

Soulet elektropop rammer dig med fuld integritet, når Mattis træder ind på scenen. I sammensmeltningen mellem det organiske og det mekaniske tårner han frem med tunge beats, grandiose korarrangementer og en intens energi.

I en nær fortid var han guitarist i et punkrockband og bevægede sig inden for genrerne hardcore, punk og grunge. Et spring fra undergrunden har ført ham ind i den soulede elektropop, hvor melodierne er i højsædet og musikken er opbyggelig. Med tracket ’Loverboy’ blev han i 2017 P3’s uundgåelige og #1 på HypeMachine som den mest postede sang i verden. De efterfølgende år er rullet rigtig hurtigt for Mattis, som har turneret i Europa, spillet på bl.a. Roskilde Festival, Smukfest og Reeperbahn Festival. Samtidig har han haft travlt i studiet, hvor han har lavet musik til den amerikanske tv-serie Shadowhunters og skrevet musik for Rihanna i London.

Der er mange spændende ting i pipeline, men én ting er stadig solid as a rock: Mattis gebærder sig virkelig godt på en scene, og energien er intens, når den dybe stemme akkompagneres af den ligeledes dybe bas, og melodierne blander sig med scenens lys. Der er et stort internationalt potentiale at hente her – og netop derfor bliver det rigtigt interessant at følge Mattis’ løbebane.


Dato
lørdag 23. januar 2021
Genre
Pop
Koncert start
21:00
Dørene åbner
20:00
Arrangør
Rock´In House
Pladser
Siddepladser
Forsalg
270,-
Dørsalg
295,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej