Nyhed Godset Ujnfor

Godset Ujnfor

eee gee + support Tigeroak


Vi rykker endnu engang UJNFOR - denne gang er temaet Upcoming kom ned og vær Ujnfor med alle os andre... 

eee gee er den danske sangerinde sangskriver, Emma Grankvist. Musikalsk bevæger eee gee sig et sted imellem den nordiske popmelankoli, og den varme Americana der omfavner støvede folk elementer, og country. To modpoler, der af uransagelige årsager smelter perfekt sammen lige så snart Emma åbner munden.

For eee gees elegante musikalske univers er nemlig både gennemført spækket med paradokser. Det er sjældent tingene et helt som de ser ud, når eee gee synger om alt fra selvkærlighed til selvmedlidenhed, og det er noget især kommer til syne i hendes sangskrivning, der hele tiden balancerer mellem solide feel-good melodier og sangstekster, handler om at have det af helvedes til.

Sangenes fortællinger fremstår som individuelle, ærlige øjeblikke fra livet, mens det leves. Og hvor teksterne viser en sangskriver, der ikke er bange for at konfrontere sin egen skrøbelighed, er universet omkring eee gee helt ænderledes sprudlende, humoristisk, cinematisk og vidunderligt.

I 2020 blev eee gee signet til det australske indie-label Future Classic, og debuterede i maj med selvkærlighedshymnen 'Favourite Lover', der straks spredte ringe i vandet hos flere af de større internationale blogs, og blev P3's Uundgåelige samt nr 1 på P3-listen ugen efter.

Support: Tigeroak

 

Dato
lørdag 25. juni 2022
Genre
Pop
Koncert start
19:00
Dørene åbner
18:00
Arrangør
Rock´In House
Pladser
ståpladser med mulighed for at sidde
Forsalg
120,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej