Coast
Godset UJNFOR

CoastDet britisk baserede rockband, Coast, varsler byger af hits, en tsunami af højenergisk rock og en støvregn af traditionel keltisk folkrock.

COAST GÅR WORLDWIDE MED NYT ALBUM – RELEASE 11. JUNI 2021

COAST har ikke ladet tiden stå stille under Corona nedlukning; de har indgået aftale med pladeselskabet India Media Group og udgivet 2 nye singler i foråret og fredag den 11. juni udkommer det nye album ”10.2”

Bandet er så klar til at komme ud at spille igen

 Coast blev dannet i Southampton i 2007 af brødrene Paul Eastham og Chris Barnes, der trådte deres barnesko i et musikalsk hjem på den lille skotske ø Benbecula på Hebriderne. Her forekommer ofte et helt særligt vejrfænomen, nemlig thundersnow, og navn til en af deres hel fantastik sang

Hvis man savner Runrig så skal du ikke gå glip af COAST

Frontmand og sangskriver Paul Eastham er ikke hr. hvem-som-helst. Han har tusindvis af koncerter i mange forskellige lande bag sig. Han begyndte at spille klaver allerede som 12-årig og er klassisk trænet pianist. Senere kastede han sig over at skrive og komponere musik. Paul Eastham har siden skrevet sange og musik med mange kunstnere, bl.a. skrev han sammen med den populære engelske sangerinde Duffy, tre numre til hendes debut EP-udgivelse, der gik nummer 1. på hitlisten i Wales.

Med 4 album, flere EP'er og masser af britiske, europæiske og skandinaviske koncerter i bagagen, har Coast positioneret sig som et etableret, anerkendt og sammenspillet band. Deres iørefaldende musik har fået airplay på bl.a. BBC, P4 og P5.
Coast-brødrenes mor var folk-sanger og faderen spillede bas i et rockband. Forældrene mødtes pga. musikken, og gav heldigvis den musikalske arv videre til sønnerne Paul og Chris. Det musikalske univers i Coast er da også en hybrid af moderens og faderens musikalske præferencer. Coasts højenergiske og medrivende rock med afstikkere til traditionel keltisk folk har gjort dem anerkendt i både Storbritannien, Europa og Skandinavien, hvor de har spillet et utal af koncerter. Også danske spillesteder og festivaler, som fx Tønder og Strib Festival, har flere gange haft besøg af Coast.

Coast består af:

Paul Eastham, vocals, guitar, piano
Chris Barnes, percussion, backing vocals
Finlay Wells, Electric and acoustic guitars
Ewan Macdonald, Bass guitar

Georgette Cullum, Keyboards, backing vocal
Matthias Lassen, Drums

Dato
tirsdag 24. august 2021
Genre
keltisk folkrock
Koncert start
19:00
Dørene åbner
18:00
Arrangør
Rock´In House
Pladser
Ståpladser med sidde mulighed
Forsalg
100,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej