Om Godset


om godset

Spillestedet blev etableret i marts måned 2001 og satte allerede dengang Kolding på landkortet over etablerede scener for rytmisk musik. Et spillested lavet efter alle kunstens regler der dermed lever op til alle de krav, der stilles til et moderne spillested. 


På Godset er der plads til 700 stående eller ca. 350 siddende publikummer og dækker således muligheden for både intime koncerter og store rock oplevelser.

Godset blev fra januar 2005-2008 og igen fra 2009-2012 -2013-2016 og fra 2017-2020, samt 2021-2024 udnævnt til Regionalt spillested, hvorfor Godset sammen med de tilknyttede arrangør foreninger arbejder seriøst med den samlede musikprofil, for bl.a. på den måde at leve op de krav Det Musikfaglige Udvalg under Kunstrådet stiller til regionale spillesteder.

Udover den primære aktivitet i spillestedet, som er rytmisk musik, bliver stedet også brugt til teater, foredrag, clinics m.m. 

 

Hvem er vi?
Kulturforvaltningen på arbejde.

Godset har fire faste fuldtidsansatte medarbejdere og tre flexjobs ansatte på nedsat tid. Herudover er vi så heldige løbende at have både folk i arbejdsprøvning, aktivering og praktikforløb. 

Normalt er vi ca.8-10 mennesker på Godset der arbejder med alt fra rengøring, vedligeholdelse, oprydning og klargøring til markedsføring, vedligehold af hjemmeside, til klargøring af øvelokaler,
samt booking og koordinering af de mange arrangementer.

Hertil kommer de ca. 130 frivillige der weekend efter weekend afvikler koncerterne på Godset. 

Samtidigt sidder her på Godset 1 fast medarbejder, ansat som eventkoordinator for musikforeningen MusikKolding.

Se personale her 

 

Ønsker du uddybende information eller har du spørgsmål til virksomhedsplanen eller Godset i al almindelighed, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på mail eller på tlf.: 79 79 10 60


Øvrige dokumenter:

 

Årsregnskab Det Regionale Spillested Godset 2021

 

Rammeaftale


Nice to know

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej