Stig & Vennerne  - Akustisk

Stig & Vennerne - AkustiskSå er vi igen klar til at tage imod Stig & Vennerne på Godset.
Publikum får mulighed for at synge med på alle Flemming ’Bamse’ Jørgensens største hits, udført med respekt og kærlighed af de resterende medlemmer af Bamses Venner, Peter Bødker, Frank Thøgersen og Anders Lampe samt Stig Rossen.

I januar 2011, umiddelbart efter Flemmings pludselige bortgang, spurgte bandet Stig, om han ville tage med til en koncert i Syvstenhallen i Sæby. Bamses Venner havde spillet til dette halbal 32 år i træk, og arrangøren ville gerne markere afslutningen på denne æra med en hyldestkoncert til Bamse.

Stig var i tvivl. Hvordan ville de mange loyale fans af Bamses Venner modtage denne afløser?

Var Flemmings død for tæt på, til at man kunne skabe en festlig stemning? Når Stig alligevel sagde ja, var det fordi han i mange år havde lyttet rigtig meget til Flemmings musik og syntes, at Bamses Venner var et af de bedste bands i dansk populærmusik. Han så koncerten i Sæby som en chance for at vise sin respekt for den afdøde sanger.

Koncerten blev intet mindre end magisk. Stig og bandet blev derfor enige om, at det ikke skulle være første og eneste gang, og Stig & Vennerne blev dannet.

I forlængelse af en støt stigende interesse og efterspørgsel besluttede de fire i marts 2016 at genoptage den koncertform, som var Flemmings foretrukne i de sidste år af hans liv og karriere, nemlig den akustiske intimkoncert med snak og afslappet drilleri mellem sangene.

Vi får her en perlerække af de største hits fra Bamses Venners bagkatalog samt et par knap så kendte numre i akustiske versioner. Instrumenteringen er mere nøgen end til halballerne med Stig & Vennerne, hvilket gør, at specielt Flemmings tekster fremstår endnu skarpere.

De små historier og anekdoter gør, at man synes, man kommer til at kende personen Flemming 'Bamse' Jørgensen lidt bedre.


Dato
søndag 2. oktober 2022
Genre
Akustisk
Koncert start
15:00
Dørene åbner
14:00
Arrangør
Rock´In House
Pladser
Siddepladser
Forsalg
250,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej