Nyhed Skagarack

SkagarackVi glæder os til et gensyn med Skagarack, som jo helller ikke i Kolding er helt ukendte, i hvert fald ikke hvis man har været i nærheden af en radio eller pladespiller i de sene 80'ere eller tidlige 90'ere.

Da »I'm alone« bragede ud i æteren i 1986, kom det som en stor overraskelse for de fleste, for ingen havde hørt om danske Skagarack før. Bandet fortælelr selv:

"Vi kom nærmest direkte fra øvelokalet i Kolding, til Radiostationer over hele verden, og I'm Alone fik virkelig meget Airplay, så det virkede som om at vi, og den sang, kom på det helt rigtige tidspunkt"

Forud var der faktisk gået en periode på næsten 2 år, fra de første par sange på debutalbummet blev indspillet i København, til Albummet endelig blev færdigmixet i England.

"indspilningerne foregik i perioder hvor vi kunne få Studietid, derfor tog det så lang tid. Vi lavede undervejs under indspilningerne en kontrakt med verdens største pladeselskab Polydor International i England (i dag Universal Music), så der var fart på og der skete mange spændende ting,  f.eks var vores allerførste koncert sammen med Bon Jovi, og vi spillede i bla. England, Tyskland og Sverige, både Festivaller og Spillesteder, og herhjemme husker vi specielt Orange Scene på Roskilde Festivalen, og Skanderborg Smukfest.

I 1988 kom Album nr 2 Hungry For A Game, og den solgte faktisk endnu mere end det første Album, og igen var der travlt med masser af koncerter, Radio og TV, i  Danmark og udlandet, bla USA.

Hungry For A Game regnes af mange AOR Rock freaks, som et af de bedste der blev indspillet i 80'erne, i den genre.

I 1990 udkom Album nr 3  A slice of Heaven. Som blev indspillet i München, og mixet i Los Angeles, på dette Album var stilen en anelse mere heavy.

Pt er Skagarack i gang med indspilningen af et nyt Album med planlagt release i efteråret 2021, eller foråret 2022,  og har allerede flere nye singler ude, bla. "Be with you Forever".

 

 Skagarack Live 2021:

Torben Schmidt - Vokal og Guitar

Jan Petersen - Guitar

Tommy Rasmussen - Keyboards

Dennis Pedersen  -Trommer

Rasmus Lund Matthiesen - Bas

Dato
lørdag 29. januar 2022
Genre
Rock
Koncert start
21:00
Dørene åbner
20:00
Arrangør
Rock´In House
Pladser
Ståpladser
Forsalg
250,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej