Jazz Sigurdur Flosason / Lars Jansson Kvartet

Sigurdur Flosason / Lars Jansson KvartetVille du ikke bare ønske, at du kunne opleve Lars Johanssons ikoniske album ”Jazz på Svenska” live? Som de fleste nok vil vide, er han dog desværre ikke længere iblandt os. Men den helt særlige nordiske jazz, som mange tilskriver netop Lars Johansson har heldigvis fundet fornemme arvtagere i den islandske stjernesaxofonist Sigurdur Flosason og den verdenskendte svenske pianist Lars Jansson. Jansson har igennem flere årtier begejstret fans over hele verden med sine iørefaldende og sangbare melodier, hvor den nordiske og lyriske tone smelter sammen med swingende og rytmisk jazz, som vi bedst kender den fra USA. Sigurdur Flosason er en helt uforlignelig saxofonist, der af nogle omtales som en nordisk Coltrane. Med sig på Godset har de to internationalt prisvindende musikere den herboende canadiske kontrabassist Graig Earle og svenske Paul Svanberg på trommer. Ud over at spille nogle af Lars Johanssons mageløse kompositioner, som for længst er blevet klassikere, vil bandet hylde den smukke natur i de islandske højlande. Den bjergtagende islandske natur er omdrejningspunktet for kvartettens seneste stærkt anmelderroste album ”Green Moss Black Sand”. Der venter en aften, som du helt sikkert vil blive glad for, at du nåede at opleve.

Om musikerne:

Altsaxofonist og komponist Sigurdur Flosason er en af Islands fremmeste jazzmusikere. Han har vundet Icelandic Music Awards hele otte gange, har modtaget to nomineringer til Nordic Council Music Awards og en Danish Music Awards. Sigurdur har spillet sammen med mange af de store navne i skandinavisk jazz, bl.a. Jacob Fischer, Lennart Ginman, Peter Rosendal og Nikolaj Hess.

Pianist og komponist Lars Jansson er en legende på den europæiske jazzscene. Med sit lyriske og rytmiske spil med klare skandinaviske aftryk har han opbygget en stor og trofast fanskare. Hans mange kompositioner er favoritter hos mange i det skandinaviske jazzmiljø. Han har optrådt og indspillet med navne som Arild Andersen, Jan Garbarek, Bob Brookmeyer, Thad Jones, Bob Mintzer, Maria Schneider, Randy Brecker, Bob Berg, Mike Stern, Georg Russell og NHØP. Jansson har vundet utallige priser og turnerer hyppigt i Europa, Nordamerika og Japan.

 Smuglyt her:

https://www.youtube.com/watch?v=ypJFhgMNmwY

https://www.youtube.com/watch?v=K7OWE5NkVD4

https://www.facebook.com/twangstockholm/videos/985721265118760/UzpfSTY4ODc3NzM5NToxMDE1NjIwMzEyOTk2NzM5Ng/

https://www.facebook.com/paul.svanberg/videos/10156194289877396/

Dato
fredag 4. november 2022
Genre
Jazz
Koncert start
20:00
Dørene åbner
19:30
Arrangør
Jazz6000
Pladser
Siddepladser
Forsalg
220,-
Dørsalg
220,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej