KOLD Festival - Lørdag - 2023

KOLD Festival - Lørdag - 2023KOLD Festival - d. 2. - 4. februar 2023

 

6 venues – 20 koncerter – Chill Spots og talks

 

KOLD Festival er Koldings nye vinterfestival, som løber af stablen den første weekend i februar. Festivalen er drevet af MusikKolding og lokale samarbejdspartnere, som blandt andet lægger hus til koncerterne.    

Årets program er spækket med etablerede og nye artister, som kommer til at fyre den af på forskellige venues rundt i byen. Foruden musik byder KOLD Festival også på spændende talks om bl.a. bæredygtighed og feminisme.

Som noget nyt i år, vil der være elever fra Sonic College, som vil stå for en række koncerter på UC Syd og på Kolding Bibliotek. Derudover så er Pitstop og Knuds Dance Hall nye venues, hvor du kan opleve koncerter i forskellige genrer, alt fra dyster EDM til varme rytmer i tropiske omgivelser. Der vil også være flere chillspots rundt i byen, hvor det er muligt at købe noget at spise og drikke. 

På Godset kan du lørdag opleve: 

19:30 - DILLISTONE

Dillistone er navnet på et kærlighedsbarn mellem København, Shanghai, London og Berlin. Bag navnet star den 28-årige Morten Aamodt, som er en dansk født producer, der fandt sin lyd i bunkerstudier og natklubber i Kina.

Dillistones første succes kom online gennem en række af succesfulde remixes, særligt for Dua Lipa, før han gik videre til at fokusere på sangskrivning og originaler. Siden da har Dillistone samlet over 100 millioner streams, og mere end 1 million månedlige lyttere på Spotify.

I 2022 tog Dillistone første skridt ned ad en ny vej i sin karriere, en rejse som bestod i at tage sin melankolske dance fra studiet til scenen. Derfor meldte Dillistone sig til P3 Karrierekanonen 2022, som han endte med at vinde. Kort efter blev hans sang ’Haunted’ valgt som P3s Uundgåelige, ramte #1 på dansk Shazam og toppede #5 på den danske airplay chart. Dette kickstartede den lokale karriere for Dillistone, som siden da har fokuseret på at lave ny musik og spille liveshows. Han har allerede besøgt det meste af Danmark med sit følelsesladede show, og optrådt i både Oslo og Berlin.

Dillistone runder 2022 af med udgivelsen af det mørke pop-house track ’Over You’ som udkommer d. 16 december 2022. Udgivelsen markerer slutningen på et fantastisk 2022, men også begyndelsen på et 2023, som står på mange flere udgivelser og liveshows for Dillistone.


22:30 

DJÄMES BRAUN x VILD $MITH (KRÆVER PARTOUT BILLET)

P3’s “KarriereKanonen” blev kickstarteren i Djämes Braun karriereforløb, og med vindernummeret ”Duft Af Ba - cone” blev der lagt en solid grundsten til et langt forløb med det ene hit efter det andet, hvor der siden 2012 ikke er blevet set sig tilbage.

Djämes Braun er indbegrebet af fest og god stemning og har kunne opleves på alle de danske festivaler igennem de seneste år hvor man har kunne synge med og få gang i danse fødderne til sange som ”Traktor”, ”Kom Og Giv Mig Alle Dine Penge”, ”Kvinder Og Kanoner”, ”Inficeret”, ”Lytter Ikk’ Til Dem”, ”Geronimo”, ”Ild Til Blokken”, ”Dem Vi Var” og ikke mindst mega hittet ”Fugle”.

Djämes Braun har imponerende mere end 35 millioner views på Youtube, over 60 millioner streams på Spotify alene som har affødt den ene guld og platin certificering efter den anden.

UDE AF KONTROL (KRÆVER PARTOUT BILLET)

Englando, Balken og Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits og opnået mere end 260.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol formået at vokse sig til et af de største artister herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til deres koncerter.

Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænsen og det er ikke unormalt at en UAK koncert bliver stoppet undervejs grundet et for vildt publikum. Senest på Stjernescenen, Smukfest 2019, blev Ude Af Kontrol’s koncert sat på pause (af to omgange) inden drengene fik lov til at gennemføre festen

Ude Af Kontrol’s farverige energi blev også forløst på Plænen i Tivoli, som i øvrigt var den mest besøgte Fredags Rock koncert i 2019 med over 22.000 gæster, kun overgået af Tom Jones!


Læs mere på https://koldfestival.dk/

Dato
lørdag 4. februar 2023
Genre
Festival
Koncert start
19:30
Dørene åbner
19:00
Arrangør
MusikKolding
Pladser
Ståpladser
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej