Ny Info Gurli Octavia

Gurli OctaviaEn af Danmarks spirende stjerner på den nye, nordiske musikscene er aarhusianske Gurli Octavia, der har høstet store anmelderroser for sine koncerter og de to EP’er, som hun udgav i 2017 samt den seneste EP ‘Metanoia’ fra 2019.

Gurli Octavia har markeret sig som en overbevisende sangskriver og ikke mindst besidder hun en stemme, der i den grad er svær at ryste af sig, når først man én gang er blevet bjergtaget af hendes inderlige, til tider skrøbelige vokal, der også rummer en urkraftig storladenhed. Hendes koncerter indeholder alt fra vilde sange, der næsten bruser over af eufori til spinkle, florlette sange, der får nakkehårene til at rejse sig. Tekstuniverset er eventyrligt, legesygt og kredser om emner, der spænder fra liv og død til kærlighed og retfærdighed.

Gurli Octavia udgav i 2017 de to EP’er, ‘Philophobia’ og ‘Lunacy’, på Like A Can Of Beans Records, hvor singlen ‘Winter Arrived’ har streamet over 500.000 gange på Spotify. P6 lyttere vil kende singlen ”You Lay Low”, som har været i flittig rotation på kanalen.

Gurli Octavias showcases på SPOT Festival blev fremhævet som nogle af de bedste af Soundvenue og Gaffa i både 2017 og 2018, og i 2018 spillede hun en anmelderrost koncert på Roskilde Festival, samt på Grimfest og Smukfest.

Nu har hun signet med Sony Music Denmark, og i marts 2019 udsendte hun sin tredje og sidste EP ’Metanoia” på selskabet. 


Dato
tirsdag 23. november 2021
Genre
Pop
Koncert start
20:00
Dørene åbner
19:00
Arrangør
Rock´In House
Pladser
Siddepladser
Forsalg
125,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej