Eliel Lazo Trio

Eliel Lazo Trio

AfroCuban Chill Out


Eliel Lazo  rejser hele verden rundt som en fornem ambassadør for jazz og cubansk musik. Han er anerkendt som en af ​​de største percussionister i verden og spiller bl.a. med Michel Camilo. Denne aften har han endnu en gang samlet og sandt drømmehold af virtuost spillende musik med  Zacharias Williams  på guitar og  Kjeld Lauritzen  på hammondorgel.

Den nysgerrige og innovative musiker  Eliel Lazo  kommer fra Cuba - og sted fyldt med rytmer og traditioner, hvilket også tydeligt mærkes i trioens ny musik. Han fortæller, at en af ​​ideerne med det nye musikalske tiltag er at give os noget af den lykke og styrke tilbage, som Coronaen har taget fra os.

Kjeld Lauritsen , der spiller på det store hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler, er bl.a. kendt for sine legesyge improvisationer. Han har en mangeårig avlet musikalsk karriere bag sig og har spillet med gud og hvermand på den danske musikscene. Han havde i mange år bandet  The Organizer  sammen med den amerikanske saxofonisk Bob Rockwell og har desuden udgivet flere albums i eget navn + medvirket på et utal af indspilninger med andre musikere.

Den unge danske guitarist (+ producer og sangskriver)  Zacharias Williams  - eller blot  Zac , har særligt rødt indenfor R&B musikken, men er også stærkt påvirket af jazzguitarister som George Benson og Pat Metheny. Zac har bl.a. spillet med den danske jazzstjerne Mathias Heise samt mange andre danske artister såsom Burhan G, Julias Moon, Noah og Cisilia.

Vi kan se frem til en aften med medrivende afro-cubansk jazz og sitrende toner fra varme himmelstrøg, og det vil uden tvivl være næsten umuligt at blive siddende stille på stjålet. Forhåbentlig er alle coronarestriktioner væk til den tid, så det bliver muligt at tage sig en svingom til de inciterende rytmer.

Stå på række

Eliel Lazo: percussion og vokal

Zacharias Williams: guitar

Kjeld Lauritzen: hammondorgel

Lyt til musikken: https://www.youtube.com/watch?v=bZHdPwFuy9A

Pris - medlem af jazzklub:  100
Pris - under 25 år / studerende:  50
Pris - ikke medlem:  150
 
Billetter kan købes i forsalg på www.Jazz6000.dk eller ved indgangen

 

Inden koncerten med Eliel Lazo Trio er der forkoncert i cafeen kl. 19.15 med Oliver Skou-Due Kvintet

Oliver Skou-Due Kvintet vandt publikumsafstemningen ved semifinalen i Jazzkonkurrencen i 2020 og sikrede sig dermed et spillejob hos Jazz6000. Det er derfor med stor fornøjelse at vi nu kan præsentere bandet ved en forkoncert på Godset

Bandet tager udgangspunkt i den 21-årige jazzpianist Oliver Skou-Dues kompositioner fra hans debutalbum ”Just An Album”. Anmelder Niels Overgår fra JazzNyt skriver bl.a. om albummet: Med en uimponeret freshness springer kvintettens musik rundt mellem jazzens stilarter, og der veksles mellem pompøse numre og en mere legende impro-jazz. Det hele er krydret med store mængder af højt humør og en god portion vanvid, der i højeste grad efterlader respekt og en lyst til at høre mere fra de unge musikere.

Line- up: Oliver Skou-Due: piano, Isak Schiødt: tenorsax. Malthe Kaptain: trompet, Lukas Loeb: bas,  Simon Forchhammer: trommer

Forkoncerten er gratis

Dato
fredag 12. november 2021
Koncert start
20:00
Dørene åbner
19:30
Arrangør
Jazz6000
Pladser
Siddepladser
Forsalg
150,-
Dørsalg
150,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej