Dopha

Dopha

Support: CHILI


P3-GULD NOMINEREDE OG SINGLE-AKTUELLE DOPHA ANNONCERER SIN STØRSTE TOUR TIL DATO

Efter en hæsblæsende sommer foran tusindvis af jublende publikummer på toneangivende festivaler som Roskilde Festival, Northside, Heartland, Musik i Lejet og Smukfest, har Dopha netop udgivet sin nyeste single ´Frenemies´, der gik direkte ind som ’P3’s Uundgåelige’. Nu annoncerer P3-Guld nominerede Dopha sin hidtil største tour, hvor hun med sit band besøger 20 byer landet over i foråret 2023.


Dopha’s sommer har budt på mange vilde oplevelser, herunder en debut på dette års Roskilde Festival, hvortil Soundvenue kvitterede hendes triumf af en optræden med 5 stjerner og følgende udtalelse:

”Rendyrket poptriumf på Roskilde Festival: Dopha var i ekstraordinær topform.”


Til foråret 2023 fortsætter triumfen når Dopha og hendes band spiller hendes største hits fra debutalbummet, så som ’The Game’ og ’Happy For Me’, samt sange fra det kommende album. Publikum kan glæde sig til at opleve Dopha’s mix af rørende ballader fyldt med storhed og legende melodier, som man ikke kan lade være med at danse til, og Dopha og band leverer et råt og rocket lydbillede, der går perfekt i spænd med hendes nærvær, energi og fantastiske vokal. Dopha udtaler:

”Jeg glæder mig helt enormt til den her tour og især til at kunne præsentere mine nye sange i et live-format, for allerede, da jeg sad med dem i studiet, kunne jeg mærke, at de her sange er lavet til at blive spillet på en scene. Jeg vil skabe koncerter med både plads til min energiske headbanging-energi, mens sangene også lægger op til nogle mere inderlige øjeblikke. Og så glæder jeg mig til alt det uforudsigelige - som også skaber ægte live-magi.”


Dopha har siden sin debut i 2021 vundet prisen for ’Årets talent’ ved Carl Prisen, som udpegede hende som "En seriøs kandidat til Danmarks næste store internationale superstjerne”, spillet succesfulde koncerter på de to store, internationale festivaler by:Larm i Oslo og Reeperbahn Festival i Hamborg, samt høstet nomineringer for ’Årets sang’ på Steppeulven og ’Årets nye danske livenavn’ ved Danish Music Awards. Hendes debutalbum fra samme år fik intet andet end 5-stjernede anmeldelser og adskillige af sangene kom i heftig rotation på radio, hvoraf singlen ‘Happy for Me’ toppede som #2 på radio airplay-charten.


Dopha er nu i færd med at færdiggøre sit andet album, hvorfra radiohittet ´Pity Party´ gav lytterne et smugkig ind i processen, samt lyden som præger hendes kommende album, hvor lytterne kan forvente en modigere og mere rå Dopha end nogensinde før. Dopha’s seneste single ’Frenemies’, der blev udvalgt som ’P3’s Uundgåelige’, formår både at omfavne hendes pop-rock- og singer-songwriter-egenskaber og er i den grad med til at bekræfte, at man kan forvente en kraftfuld udforskning af pulserende, melankolsk poprock.


Support: CHILI

CHILI er en ung artist, som på sin musikalske rejse bevæger sig indenfor den melankolske side af popmusik. Hun er ikke bange for at eksperimentere på tværs af forskellige genrer, hvilket giver musikken en unik lyd, der binder det at føle sig fortabt og finde håbet igen sammen. Nøgleordene til musikken er intimitet, autencitet og inderlighed.
De velovervejede tekster pakkes ind i melankolske akkorder og minimalistiske, men livlige produktioner. CHILI repræsenterer en generation af følsomme unge mennesker, der både kan være skrøbelige og ængstelige, men samtidig enormt velreflekterede og selvbevidste. Hendes musik er et lille indblik i nutidens unges komplekse sind og deres syn på livet.

CHILIs musikalske karriere fik et kickstart i det danske X-Factor, hvor hun sang sig til intet mindre end en 2. plads. Siden X-Factor har CHILI arbejdet på at forme sig selv som artist, og i mellemtiden har hun inviteret sit publikum med ind i hendes musikalske univers.


Dato
torsdag 20. april 2023
Genre
Pop
Koncert start
20:00
Dørene åbner
19:00
Arrangør
Rock´ In House
Pladser
Ståpladser
Forsalg
160,-
Køb billet

#godsetkolding #nykoncertgodset


Find vej