Simon Toldam Trio og Svaneborg  Kardyb

Simon Toldam Trio og Svaneborg Kardyb

Dobbeltkoncert


Simon Toldam Trio og Svaneborg Kardyb – Dobbeltkoncert

 

Simon Toldam Trio går på scenen kl.19.00 og Svaneborg Kardyb kl. 20.30

Entre: Ikke-medlem kr. 150, medlem af jazzklub kr. 100, ung under 25 år/ studerende kr. 50

Simon Toldam Trio har eksisteret i 10 år og blev hurtigt en af landets mest anerkendte og alsidige klavertrioer. De fortsætter ufortrødent deres undersøgelse og genopfindelse af klavertrioens kunst. På trioens fjerde album OMHU, der er det stærkeste til dato, præsenterer trioen en række soniske udforskninger og inspirationer kredsende omkring tid, rum og langsomhed. I rummet mellem lyde og toner er der tid til at fordøje, tid til at være nysgerrig og tid til at være til stede. OMHU blev kåret til Årets Jazz Album ved DMA Jazz 2019 – blandt andet pga trioens telepatiske samspil og evne til at trække vejret i musikken som én organisme.

Simon Toldam har udgivet 14 albums som kapelmester og er fir-foldig modtager af Danish Music Awards. I 2015 modtog han det prestigefyldte 3-årige stipendium fra Statens Kunstfond og har spillet med et utal af danske og udenlandske musikere. Også bassist Niels ”Bosse” Davidsen og trommeslager Knut Finsrud er stærkt efterspurgte musikere på de europæiske jazzscener og har begge turneret og spillet i mange forskellige konstellationer. Oplev en spændende rejse uden for tid og rum med et af Danmarks pt hotteste navne.

 

Line-Up:

Nils Davidsen: bas

Knut Finsrud: trommer

Simon Toldam: klaver

https://www.youtube.com/watch?v=bV0FljSM_tQ

 

 

Svaneborg Kardyb er en ung, prisvindende jazzduo, der spiller minimalistisk musik med et luftigt, sfærisk udtryk, hvor elektronisk og akustik lyd forenes, og fængende melodier møder nordiske stemninger. Det er nytænkende dansk jazz spillet på trommer, synthesizer og Würlitzer-elklaver.

Deres kometagtige karriere tog for alvor fart, da duoen i foråret 2019 udgav deres debutalbum Knob og kort tid efter vandt Jazzkonkurrencen for unge jazzmusikere, hvor juryen bl.a. skrev: -smukke melodier, organiske overgange med en elektronisk vibe, og et klart kunstnerisk overskud. Et fantastisk og organisk groove og sammenspil…

Helt fortjent blev de to konservatorieuddannede, aarhusianske musikere også vindere af DMA Jazz 2019 for Årets Nye Danske Jazznavn og Årets Danske Jazzkomponist. Sidstnævnte for Knob, der også er blevet kåret som ugens album på P8 JAZZ.

Kom og lad dig fortrylle og forføre af Svaneborg Kardybs dragende drømmeunivers

 

Line-up:

Nikolaj Svaneborg: Würlitzer, synthesizer og klaver

Jonas Kardyb: Trommer og percussion

Lyt: https://www.youtube.com/watch?v=DZr1QWkGATg

Dato
Wednesday 25. November 2020
Genre
Jazz
Koncert start
19:00
Dørene åbner
18:30
Arrangør
Jazz6000
Pladser
Siddepladser
Forsalg
150,-
Køb billet

#godsetkolding