Maraboto
Release tour ´22

MarabotoNår man oplever Marabotos musik, kan man forvente en lækker blanding af forskellige smage og dufte, som fortryller lytteren til et eksotisk paradis med en varm atmosfære

Maraboto er en musikalsk rejse, som afspejler især Mexico og dets diversitet gennem Julián Marabotos sange, men det er også historien om musikken, der er skrevet af en mexicaner, som har efterladt alt for at forfølge sin drøm i et andet land.

Supergruppen består af nogle af de fineste Skandinaviske latinmusikere vis hjerter er fyldt med vidt forskellige latinamerikanske rytmer: Den traditionsrige og nedarvede spanske guitar spillet af Mike Hecchi, Brasiliens pulserende hjerte gennem Michell Boysens kontrabas og det mest glødende perkussion fra Havana af Yannik ”el Vikingo” Hartig sætter kursen på Julián Marabotos sange og giver dem et ærligt, emotionelt og karismatisk udtryk. 

Med sange der indeholder tradition og nye udfordringer i nye tider, ført an af en stemme der udstråler et håb om et forenet og lykkeligt Latinamerika, lyder Maraboto som Skandinavien i Latinamerika. Maraboto græder, synger, drømmer, danser, bevæger og fortæller om ting som du og jeg har levet. Maraboto synger til livet.

 

Bemærk, at denne koncert er KONTANTLØS.
Der skal anvendes betalingskort i bar og eventuel garderobe.

Der sælges IKKE billetter i døren til denne koncert. Billetter kan kun købes i forsalg.

Forsalget sker fra www.godset.net og er åbent indtil koncertstart (hvis koncerten ikke er udsolgt inden)


Dato
Friday 18. November 2022
Genre
Latinamerikanske rytmer
Koncert start
21:00
Dørene åbner
20:00
Arrangør
Rock´In House
Pladser
Ståpladser
Forsalg
125,-
Køb billet

#godsetkolding