CÆCILIE NORBY:

CÆCILIE NORBY:

WELCOME TO EARTHENYA


Cæcilie Norby kræver vist ingen særlig introduktion. Vi kender hende alle. Hun slog igennem med orkestrene Frontline og One Two for år tilbage og har senest medvirket i Toppen af Poppen. I mere end 30 år har hun markeret sig som Skandinaviens vokaldronning og en af de mest succesrige jazzmusikere i Europa. Hendes musik bevæger sig mellem jazz, blues, soul, pop, rock og klassisk. Hun mestrer det hele til perfektion. På sit helt nye album “Earthenya” vender hun tilbage til sine jazzede pop-soul-rødder og demonstrerer sin vokale overlegenhed noget så eftertrykkeligt. Albummet er hendes 14. soloudgivelse og det første i 17 år, hvor al musik er skrevet af hende selv. Du har nu muligheden for at opleve den danske stjerne på Godset, hvor hun med sin vidunderlige vokal tager os alle med ind i et groovy og sanseligt univers, som tryllebinder fra første anslag. Med stor troværdighed, stor indlevelse og en uovertruffen teknisk tyngde fortæller hendes musik de fineste historier om emner, som vi alle kan nikke genkendende til.

Om musikerne:

Cæcilie Norbys hit-liste er næsten uendelig lang. Du kan læse mere om hendes mange albums og projekter her: http://caecilienorby.com/bio.php

Poul Reimann på klaver og keyboards er især kendt for sin medvirken i Antonelli Orchestra, Kid Creole og som pianist hos Thomas Helmig.

Jacob Gurevitsch har netop udgivet et stærkt anmelderrost jazzalbum, men er i bredere kredse kendt for at være guitarist hos Erann DD, Antonello Orchestre m.m.

Kristor Brødsgaard er en kendt jazzbassist og især kendt for at være bassist i orkesteret Jazzkamikaze.

Kristoffer Sonne på trommer har spillet sammen med nogle af de helt store, fx Jason Mraz, Chrissie Hynde, Brad Anderson, Paul McCartney og James Blunt.

Dato
Thursday 24. November 2022
Genre
Jazz
Koncert start
20:00
Dørene åbner
19:30
Arrangør
Jazz6000
Pladser
Siddepladser
Forsalg
235,-
Dørsalg
235,-
Køb billet

#godsetkolding